Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

11.05.2023 13:30

Δεξαμενή υγρού αζώτου

Απάντηση στην αγγελία

Η δεξαμενή υγρού αζώτου είναι μια δομή διπλού στρώματος, η οποία διαφέρει από το μπουκάλι θερμός στη ζωή. Είναι πιο ακριβής και το κενό μεταξύ του αεροδιαστημικού θαλάμου αλουμινίου διπλής στρώσης είναι πιο απαιτητικό.

Η δεξαμενή υγρού αζώτου χρησιμοποιείται συνήθως για τη διατήρηση του υγρού αζώτου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να χρησιμοποιηθεί η χαμηλή θερμοκρασία του υγρού αζώτου για να διατηρηθεί ενεργό το δείγμα μέσα στη φιάλη. Επειδή το υγρό άζωτο θα εξατμιστεί στους -196°C, ακόμη και σε μια δεξαμενή υγρού αζώτου, μεταβάλλεται συνεχώς σε άζωτο, οπότε μια καλή δεξαμενή υγρού αζώτου μπορεί να κάνει το υγρό άζωτο να εξατμιστεί πιο αργά και να το διατηρήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάθε δεξαμενή υγρού αζώτου κατασκευάζεται προσεκτικά μέσω μιας διαδικασίας στο εργοστάσιο και κάθε δεξαμενή υγρού αζώτου έχει δοκιμαστεί για πτητικότητα και είναι καλύτερη από την ποσότητα εξάτμισης που καθορίζεται στο εθνικό πρότυπο.

Στην παραγωγή, οι δεξαμενές υγρού αζώτου της Tianchi KGSQ εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή λειτουργίας του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Υγρό άζωτο δεξαμενή εργοστάσιο άμεση, μετά την πώληση ανέμελη, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou