Κατάλογος
Κατάλογος

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Εισήχθη η "Ιατρική συσκευή" ρυθμός αύξησης των επιδόσεων "Άνοιξη"

Απάντηση στην αγγελία

Η βιομηχανία ιατρικών συσκευών της Κίνας αποτελεί σημαντικό μέρος της ιατρικής βιομηχανίας της Κίνας.

τα τελευταία χρόνια, με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και την επιδίωξη μιας υγιούς ζωής, ο κλάδος των ιατρικών συσκευών έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Η ζήτηση για μεταλλικά εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας για ιατρικές συσκευές έχει επίσης αυξηθεί.

Όσον αφορά το μέγεθος της αγοράς, το μέγεθος της αγοράς ιατρικών συσκευών της Κίνας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας των ιδρυμάτων έρευνας αγοράς, η κλίμακα της αγοράς ιατρικών συσκευών της Κίνας έχει αυξηθεί κατά περίπου 10% τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να διατηρήσει μια τάση ανάπτυξης υψηλής ταχύτητας τα επόμενα χρόνια.

1. Η γενική κατάσταση της αγοράς

Η κλίμακα της παγκόσμιας αγοράς ιατρικών συσκευών συνεχίζει να επεκτείνεται. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η παγκόσμια αγορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων έχει υπερβεί τα 440 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται ότι η παγκόσμια αγορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων θα υπερβεί τα 800 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2030, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 6,3% κατά την περίοδο 2020-2030

Η αγορά ιατροτεχνολογικών προϊόντων της Κίνας αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και ο ρυθμός ανάπτυξης υπερβαίνει τον παγκόσμιο μέσο ρυθμό ανάπτυξης. Από το 2015 έως το 2020, το μέγεθος της εγχώριας αγοράς αυξήθηκε από 312,6 δισ. γιουάν σε 778,9 δισ. γιουάν, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 20%. Εκτιμάται ότι το μέγεθος της αγοράς θα ξεπεράσει τα 2,2 τρισεκατομμύρια γιουάν το 2030, και ο σύνθετος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης κατά την περίοδο 2020-2030 αναμένεται να φθάσει το 11%, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο από το επίπεδο της παγκόσμιας αγοράς.

2、Τομέας πωλήσεων και υπηρεσιών συσκευών

Τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις και οι υπηρεσίες ιατρικών συσκευών έχουν γίνει ένας σημαντικός υποκλάδος της ιατρικής βιομηχανίας. Καθώς οι εθνικές πολιτικές συνεχίζουν να αυξάνονται, η αγορά θα τυποποιείται όλο και περισσότερο και οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου θα καταλαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Στο μέλλον, το τμήμα πωλήσεων και υπηρεσιών συσκευών θα είναι πολύ σημαντικό, εάν οι εταιρείες θέλουν να επιτύχουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη μελλοντική αγορά, πρέπει να προσαρμόσουν ενεργά τη στρατηγική ανάπτυξης και να ενισχύσουν την κατασκευή υπηρεσιών.

Καθώς η προσοχή των ανθρώπων στην υγεία συνεχίζει να αυξάνεται, η βιομηχανία ιατρικών συσκευών έχει πολύ ευρείες προοπτικές ανάπτυξης και όλα τα τμήματα της ιατρικής περίθαλψης αντιμετωπίζουν τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης. Προκειμένου να ηγηθούν στη μελλοντική αγορά, οι σχετικές επιχειρήσεις πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά στην τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη, στην επέκταση της αγοράς κ.λπ. Στο μέλλον, με τη συνεχή ανάπτυξη και το λανσάρισμα νέων προϊόντων θα συνεχίσει να οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς ιατρικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd. εργάζεται στη βιομηχανία εξαρτημάτων ακριβείας ιατρικών συσκευών για περισσότερα από 20 χρόνια, με εξειδίκευση στις μεταλλουργικές διεργασίες, όπως η χύτευση με έγχυση μεταλλικής σκόνης, η μεταλλουργία σκόνης, το φρεζάρισμα CNC και η χύτευση ακριβείας. Παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών προσαρμογής εξαρτημάτων ιατρικών συσκευών υψηλής ακρίβειας και υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε περισσότερες από 20 προηγμένες μηχανές χύτευσης διαφόρων τύπων με χωρητικότητα από 6T έως 200T και μπορούμε να παράγουμε διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των ρουλεμάν, των οδοντωτών τροχών και των κιβωτίων ταχυτήτων ακριβείας, των προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα, των εκκεντροφόρων, των ράβδων οδήγησης, των δομικών μερών κ.λπ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Ελπίζουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των ιατρικών επιχειρήσεων.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong Province

Τοποθεσία
Shenzhen