Κατάλογος
Κατάλογος

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: RJ45/SFP/USB Connector & LAN transformer.

Απάντηση στην αγγελία

Κύρια προϊόντα: Προϊόντα: Σύνδεσμος RJ45, Μετασχηματιστής LAN, Σύνδεσμος SFP, Σύνδεσμος USB κ.λπ: 1. 10+ χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας 2. OEM/ODM 3. ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC πιστοποιημένα 4. Προϊόντα βιομηχανικού βαθμού 5. 100% δοκιμασμένα (όχι μόνο δοκιμασμένα σε παρτίδες) 6. Εγγύηση ποιότητας: 5 χρόνια 7. Τιμή EXW 8. Σύντομος χρόνος παράδοσης 9. Δωρεάν δείγματα

Η Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., που ιδρύθηκε το 2010, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις συνδετήρων και εξαρτημάτων επικοινωνίας και δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων και εφαρμογών διασύνδεσης. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν συνδέσμους RJ45, μετασχηματιστές LAN, συνδέσμους SFP και συνδέσμους USB, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως σε μητρικές πλακέτες υπολογιστών, μεταγωγείς, δρομολογητές, αναπτυξιακές πλακέτες, κάμερες, Internet of Things και άλλο εξοπλισμό και τομείς επικοινωνίας.

Βρισκόμαστε στην Wenzhou, επαρχία Zhejiang της Κίνας, με βολική μεταφορά. Αφιερωμένη στην ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, το εξαιρετικά ελεγχόμενο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και την προσεκτική εξυπηρέτηση πελατών, τα έμπειρα μέλη του προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμα για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να παρέχουν τις επαγγελματικές ολοκληρωμένες λύσεις με ισχυρή τεχνική υποστήριξη. Οι παραγγελίες OEM και ODM είναι ευπρόσδεκτες και είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα αγαθά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, έχουμε λάβει πιστοποιητικά ISO9001:2000, RoHS, CE και FCC.

Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης σε πελάτες σε χώρες και περιοχές όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, οι ΗΠΑ, η Σιγκαπούρη, η Κορέα, ο Καναδάς, η Ρωσία και η Ιαπωνία κ.λπ. Η αξιόπιστη ποιότητα και η άριστη φήμη μας έχουν κάνει να επαινούμαστε ιδιαίτερα από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνική μας δύναμη και η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα μας καταστήσουν μόνιμο συνεργάτη και καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό για να δημιουργήσουν συνεργασία και να δημιουργήσουν μαζί μας ένα λαμπρό μέλλον.

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Zhejiang

Τοποθεσία
Wenzhou