Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Πώς λειτουργούν οι φιάλες Dewar

Απάντηση στην αγγελία

Συνήθως αγοράζουμε μπουκάλια Dewar για τη συντήρηση δειγμάτων που πρέπει να καταψυχθούν σε υγρό άζωτο, όπως βιολογικά όργανα, ζωικό σπέρμα, δείγματα αίματος, ιστοί, εμβόλια, ιοί κ.λπ. Ίσως αναρωτηθείτε, μπορεί μια τέτοια δεξαμενή να αποθηκεύσει πραγματικά υγρό άζωτο στους -196°C και πώς το κάνει αυτό;

Η απάντηση είναι ναι. η φιάλη Dewar της tianChi KGSQ είναι μια δομή διπλού στρώματος, το εσωτερικό και το εξωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο αεροσκαφών υψηλής αντοχής και το εσωτερικό και το εξωτερικό στρώμα συνδέονται μόνο με ένα σωλήνα λαιμού, ο οποίος είναι μια ειδική δομή FRP με εξαιρετική θερμομόνωση, έτσι ώστε η θερμότητα από το εξωτερικό στρώμα να μπορεί δύσκολα να μεταφερθεί στο εσωτερικό στρώμα μέσω του στρώματος κενού μεταξύ των δύο στρωμάτων, γεγονός που μειώνει σημαντικά το ρυθμό εξάτμισης του υγρού αζώτου και ενισχύει την ικανότητα της φιάλης Dewar να διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε το δείγμα προς συντήρηση στη δεξαμενή μέσω ενός κουβά μεταφοράς, το καλύπτουμε με ένα ειδικό πώμα λαιμού και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας του υγρού αζώτου για να διατηρήσουμε το δείγμα ενεργό. Είναι σημαντικό να μην παραμένουμε πολύ ώρα στο πάνω μέρος του σωλήνα λαιμού κατά την αφαίρεση του δείγματος. Η θερμοκρασία του ανώτερου και του κατώτερου τμήματος του σωλήνα λαιμού είναι διαφορετική και όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, κάτι που είναι αναπόφευκτο και κάτι που πρέπει να ελέγξουμε εμείς οι ίδιοι.

Τα δοχεία υγρού αζώτου TianChi KGSQ εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" κατά την παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή λειτουργίας του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.







Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan