Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

17.05.2023 00:00

Οι δεξαμενές υγρού αζώτου μας περιέχουν υγρό άζωτο

Απάντηση στην αγγελία

Όταν συγκρίνετε και αγοράζετε δεξαμενές υγρού αζώτου, πρέπει να έχετε την εξής ερώτηση: η δεξαμενή υγρού αζώτου που αγοράζω θα συνοδεύεται από υγρό άζωτο όπως το μεταλλικό νερό Η απάντηση είναι όχι, η δεξαμενή υγρού αζώτου δεν θα συνοδεύεται από υγρό άζωτο.

Πρώτα απ 'όλα, το υγρό άζωτο πρέπει να μεταφέρεται πολύ προσεκτικά, η θερμοκρασία του υγρού αζώτου είναι -196℃, εάν χυθεί κατά λάθος κατά τη μεταφορά, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς σε ανθρώπους, οι οποίοι αξίζουν περισσότερο από την απώλεια. Δεύτερον, αν αγοράσετε μια δεξαμενή υγρού αζώτου τύπου αποθήκευσης με υγρό άζωτο, πρέπει να ανησυχείτε για το αν ο σωλήνας λαιμού θα υποστεί ζημιά λόγω κουνήματος στο δρόμο, και αν ο σωλήνας λαιμού υποστεί ζημιά, η δεξαμενή υγρού αζώτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Επομένως, η δεξαμενή υγρού αζώτου μας δεν έρχεται με υγρό άζωτο, οπότε από πού προέρχεται το υγρό άζωτο Συνήθως, το υγρό άζωτο πωλείται στις τοπικές αγορές αερίου και στα χημικά εργοστάσια, αλλά για την ασφάλειά σας, φροντίστε να γεμίσετε τη δεξαμενή με υγρό άζωτο και προσέξτε τα κρυοπαγήματα. Ακόμη και αν δεν συνοδεύεται από υγρό άζωτο, θα συμπεριλάβουμε έναν κουβά και ένα προστατευτικό κάλυμμα ανάλογα με το μοντέλο. Είμαστε ο πωλητής καθώς και ο παραγωγός, κάθε δεξαμενή υγρού αζώτου περνάει από διάφορες διαδικασίες και αυστηρές δοκιμές.

Τα δοχεία υγρού αζώτου TianChi KGSQ εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" στην παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.







Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou