Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

18.05.2023 00:00

Πώς να γεμίσετε σωστά μια νέα φιάλη Dewar με υγρό άζωτο

Απάντηση στην αγγελία

Δεν υπάρχει υγρό άζωτο στα βάζα Dewar που αγοράζουμε, παρά μόνο ένα μπουκάλι, οπότε πώς γεμίζουμε το υγρό άζωτο σωστά και με ασφάλεια Αφού πάρετε το πρόσφατα αγορασμένο βάζο, ελέγξτε αν υπάρχει κάποιο χτύπημα ή σπάσιμο στο εξωτερικό του βάζου, αν το εσωτερικό είναι στεγνό και αν υπάρχουν ξένα αντικείμενα στο εσωτερικό του βάζου. Αφού τα διασφαλίσουμε αυτά, μπορούμε να αρχίσουμε να γεμίζουμε το υγρό άζωτο.

Όταν γεμίζετε υγρό άζωτο, προ-ψύξτε τη δεξαμενή, ρίξτε πρώτα μια μικρή ποσότητα υγρού αζώτου και μετά γεμίστε την. Το υγρό άζωτο πρέπει να γεμίζεται σε καλά αεριζόμενο χώρο, κατά το δυνατόν σε εξωτερικό χώρο. Εάν είναι απαραίτητο να γίνει σε εσωτερικό χώρο, ανοίξτε τα παράθυρα και τις πόρτες για να διατηρήσετε καλό αερισμό, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο χαμηλής περιεκτικότητας σε οξυγόνο που προκαλείται από την εξάτμιση του υγρού αζώτου στον αέρα. Η πλήρωση με υγρό άζωτο πρέπει να γίνεται αργά και σε μικρές ποσότητες για να είναι πιο ομαλή η διαδικασία πλήρωσης. Η πρώτη έγχυση υγρού αζώτου πρέπει να είναι περίπου το ένα τρίτο του όγκου της φιάλης Dewar και στη συνέχεια η δεξαμενή υγρού αζώτου πρέπει να αφεθεί να κρυώσει για 24 ώρες και στη συνέχεια να γεμίσει σταδιακά στην απαιτούμενη χωρητικότητα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το υγρό άζωτο πρέπει να γεμίζεται με καλή προστασία, καθώς η εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία του υγρού αζώτου μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα στο ανθρώπινο σώμα.

Τα δοχεία υγρού αζώτου της TianChi KGSQ εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" κατά την παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας



Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou