Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

19.05.2023 00:00

Πώς μπορώ να καταλάβω πόση ποσότητα υγρού αζώτου υπάρχει στη φιάλη Dewar

Απάντηση στην αγγελία

Όταν χρησιμοποιούμε φιάλες Dewar για τη συντήρηση δειγμάτων, το υγρό άζωτο θα εξατμίζεται σε αέριο άζωτο ανά πάσα στιγμή, οπότε το υγρό άζωτο στη φιάλη Dewar θα μειώνεται αργά μέχρι να εξαφανιστεί, αλλά καθώς το υγρό άζωτο στη φιάλη μειώνεται, τα δείγματα που είναι βυθισμένα στο υγρό άζωτο θα επηρεάζονται επίσης από τη θερμοκρασία, οπότε πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ποσότητα του υγρού αζώτου είναι επαρκής.

Πρώτα απ' όλα, μπορούμε να προσδιορίσουμε την ποσότητα του υγρού αζώτου στη φιάλη ζυγίζοντας την άδεια φιάλη όταν παίρνουμε τη φιάλη Dewar και στη συνέχεια ζυγίζοντας την ξανά αφού την γεμίσουμε με υγρό άζωτο και αφαιρώντας το συνολικό βάρος του υγρού αζώτου. Στη συνέχεια, ζυγίζουμε τη φιάλη κάθε 3-5 ημέρες για να διαπιστώσουμε πόσο υγρό άζωτο έχει απομείνει, αλλά αυτή η μέθοδος είναι χρονοβόρα και συνήθως δεν λαμβάνεται. Η δεύτερη μέθοδος είναι να πάρετε ένα στερεό ξύλινο ραβδί, να σημειώσετε την κλίμακα στο ραβδί και να το βάλετε μέσα στη φιάλη Dewar, και η θέση του πάγου μετά την αφαίρεσή του είναι το ύψος του υγρού αζώτου στη φιάλη. Ένας άλλος τρόπος είναι ο συναγερμός του TianChi, ο οποίος χρησιμοποιείται συνήθως στα εργαστήρια. Ο ανιχνευτής τοποθετείται πάνω από το δείγμα στον κάδο μεταφοράς ή στο καλάθι και ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί όταν το υγρό άζωτο πέσει στη θέση του ανιχνευτή, γεγονός που είναι βολικό και ακριβές για να γνωρίζετε το ύψος του υγρού αζώτου. Ωστόσο, λόγω της τιμής του συναγερμού, είναι συνήθως ευκολότερο και ταχύτερο να χρησιμοποιηθεί η δεύτερη μέθοδος, αλλά είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα προστασίας για την αποφυγή κρυοπαγημάτων.

Τα δοχεία υγρού αζώτου TianChi KGSQ εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" στην παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή λειτουργίας του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou