Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.05.2023 00:00

Αυτόματη πλήρωση υγρού αζώτου - Δεξαμενές υγρού αζώτου αυτοπίεσης

Απάντηση στην αγγελία

Οι δεξαμενές υγρού αζώτου κατασκευάζονται για τη συντήρηση δειγμάτων που απαιτούν περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας για να παραμείνουν ενεργά, αλλά ακόμη και με σχεδιασμό ακριβείας, οι χειροποίητες δεξαμενές δεν μπορούν να σταματήσουν την εξάτμιση του υγρού αζώτου, γεγονός που απαιτεί συνεχή πλήρωση των δεξαμενών με υγρό άζωτο. Ωστόσο, η πλήρωση υγρού αζώτου σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -196°C μπορεί εύκολα να προκαλέσει κρυοπαγήματα στους ανθρώπους. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η TianChi εισήγαγε αυτοπιεσμένες δεξαμενές υγρού αζώτου.

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες δεξαμενές υγρού αζώτου, η αυτοπιεσμένη δεξαμενή υγρού αζώτου γεμίζει με υγρό άζωτο αυτόματα με αυτόματη συμπίεση. Το εσωτερικό και το εξωτερικό της στρώμα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και θερμομόνωση, και το στρώμα κενού στη μέση είναι γεμάτο με προσροφητικό υλικό, το οποίο είναι ένα λεπτό εισαγόμενο πολυστρωματικό σύνθετο υλικό χωρίς λάδι και λίπος, με εξαιρετική θερμομόνωση. Ταυτόχρονα, η βαλβίδα στο στόμιο της δεξαμενής ελέγχει την έξοδο του υγρού αζώτου στη δεξαμενή. Όταν χρειάζεται να γεμίσετε υγρό άζωτο σε άλλες δεξαμενές υγρού αζώτου, χρειάζεται μόνο να ανοίξετε τη βαλβίδα ενίσχυσης και να παρατηρήσετε την αύξηση της πίεσης στη δεξαμενή σε ≥0,05MPa και στη συνέχεια το υγρό άζωτο μπορεί να γεμίσει αυτόματα μετά το ξεβίδωμα της βαλβίδας αποστράγγισης, η οποία δεν απαιτεί ανθρώπινη απόρριψη και δεν θα επηρεαστεί από την ηλεκτρική ενέργεια, πραγματικά αυτόματη αυτοπιεσμένη δεξαμενή υγρού αζώτου.

Τα δοχεία υγρού αζώτου TianChi KGSQ εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" στην παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη δοκιμή λειτουργίας του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou