Κατάλογος
Κατάλογος

Πωλούν φρέσκο δοχείο στοιβαζόμενο κουτί αποθήκευσης για ψυγείο λαχανικών φρούτων αποθήκευσης Organizer ψυγείου

30.05.2023 00:05

Πωλούν φρέσκο δοχείο στοιβαζόμενο κουτί αποθήκευσης για ψυγείο λαχανικών φρούτων αποθήκευσης Organizer ψυγείου

Απάντηση στην αγγελία

Λεπτομέρειες προϊόντος
Δοχείο αποθήκευσης στο ψυγείο- Αυτό το κουτί φρέσκων προϊόντων έχει σχεδιαστεί με διαφανές διαφανές τοίχωμα και ένα εσωτερικό μικρότερο καλάθι φίλτρου με τρύπες για να μπορείτε να πλένετε τα λαχανικά και τα φρούτα εύκολα. Και διαθέτει καπάκι για να διατηρούνται τα φρούτα, τα λαχανικά, τα κρέατα κ.λπ. τρόφιμα φρέσκα για πολύ περισσότερο χρόνο.


Ποιοτικό υλικό- Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από πλαστικό PET και PP χωρίς BPA για τρόφιμα. Το υλικό είναι κατάλληλο για να διατηρείται σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως το ψυγείο. Αλλά μην το βάλετε σε φούρνο μικροκυμάτων.

Πολυλειτουργική αποθήκευση- Το δοχείο δεν είναι μόνο για λαχανικά και φρούτα, αλλά και για κρέατα, αστακό θαλασσινά, βούτυρο, βακονικό και ξηρά φρούτα οτιδήποτε θέλετε να αποθηκεύσετε. Το καπάκι είναι σχεδιασμένο με σφράγιση, αεροστεγές και υδατοστεγές για να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα στο εσωτερικό τους.

Χρησιμοποιείται ελεύθερα στο σπίτι παντού- Σε σύγκριση με τα βαριά γυάλινα δοχεία, αυτό το δοχείο εξοικονόμησης χώρου είναι επίσης σαφές αλλά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Είναι πολύ στιβαρά και ανθεκτικά. Καθαρίζονται εύκολα. Τα μεγάλα δοχεία εξοικονόμησης προϊόντων κάνουν το ψυγείο και το σπίτι σας να φαίνονται τακτοποιημένα και οργανωμένα.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Zhejiang