Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ μπουκάλι Dewar, εγγυάται ασφάλεια μεταφοράς και ανησυχία

Απάντηση στην αγγελία

Οι φιάλες Dewar χωρίζονται γενικά σε τύπους αποθήκευσης και μεταφοράς. Υπό κανονικές συνθήκες αποθήκευσης, αρκεί να χρησιμοποιείτε φιάλες τύπου αποθήκευσης Dewar, οι οποίες μπορούν να κάνουν το υγρό άζωτο να εξατμίζεται πιο αργά και να αποθηκεύεται περισσότερο, αλλά αναπόφευκτα θα υπάρξουν καταστάσεις μεταφοράς, πώς εξασφαλίζουμε την ασφαλή μεταφορά των φιαλών Dewar και του υγρού αζώτου στις φιάλες όταν το ταξίδι είναι ανώμαλο.

Οι μεταφερόμενες φιάλες Dewar της TianChi διαθέτουν μια ειδική αντικραδασμική δομή με ένα στήριγμα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού στρώματος για τη μείωση του πλάτους κουνήματος του εσωτερικού στρώματος και του σωλήνα λαιμού, το οποίο είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό και δεν είναι εύκολο να καταστραφεί- το ελαφρύ υλικό αλουμινίου αεροσκαφών είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει ισχυρή ικανότητα διατήρησης της θερμότητας- το στρώμα κενού μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού σάντουιτς γεμίζει με μονωτικό υλικό και τυλίγεται επαναληπτικά χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία για να εγγυηθεί την καλή εξάτμιση του υγρού αζώτου στις φιάλες Dewar.

Είμαστε ο παραγωγός, κάθε μπουκάλι Dewar εδώ είναι χειροποίητο στο εργοστάσιο, μετά από στρώματα επεξεργασίας και δοκιμών, για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετά τη μεταφορά του χαρτοκιβωτίου και της γεμάτης συσκευασίας στα χέρια σας. Είμαστε ο εγγυητής, πενταετής εγγύηση κενού, πιστοποίηση ποιότητας ISO9001, ΕΕ CE.

TianChi KGSQ δοχεία υγρού αζώτου εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB / T 5458-2012" στην παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!







Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou