Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Η πτητικότητα του υγρού αζώτου της φιάλης Dewar είναι η ίδια Ο κατασκευαστής σας λέει

Απάντηση στην αγγελία

Οι φιάλες Dewar είναι κρυογονικά δοχεία για τη συντήρηση δειγμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως σε εργαστήρια και στην κτηνοτροφία κ.λπ. Όταν αγοράζουμε φιάλες Dewar έχουμε πάντα μια ερώτηση, είναι όλες οι φιάλες Dewar πτητικές σε μια συγκεκριμένη ποσότητα Πώς να προσδιορίσετε την πτητικότητα των φιαλών Dewar;

Αφού μάθαμε για τις φιάλες Dewar της TianChi, γνωρίζουμε ότι η πτητικότητα των φιαλών Dewar καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, όπως η εξωτερική θερμοκρασία, το επίπεδο κενού των φιαλών Dewar, το μέγεθος των φιαλών Dewar, ο τύπος των φιαλών Dewar κ.λπ. που επηρεάζουν την πτητικότητα του υγρού αζώτου. για να επιτύχουμε αποτελέσματα που είναι καλύτερα από το εθνικό πρότυπο επίπεδο. "Εάν το υγρό άζωτο εξατμίζεται πολύ γρήγορα, θα πρέπει να εξετάσουμε εάν το κενό είναι εκτός λειτουργίας" Αυτό λέει ο κατασκευαστής της TianChi. Όσο μεγαλύτερο είναι το διαμέτρημα της φιάλης Dewar, τόσο πιο γρήγορα εξατμίζεται το υγρό άζωτο, οπότε επιλέξτε ένα διαφορετικό διαμέτρημα της φιάλης Dewar για να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά πλήρως ανάλογα με το μέγεθος του δείγματος. Τα δοχεία αποθήκευσης Dewar έχουν χαμηλότερη πτητικότητα από τις φιάλες μεταφοράς και αποθηκεύουν περισσότερο υγρό άζωτο.

Τα δοχεία υγρού αζώτου KGSQ της TianChi εφαρμόζουν αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των "Βιολογικών δοχείων υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" κατά την παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou