Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.06.2023 05:25

Μπορούν τα μπουκάλια Dewar να εκραγούν Είναι πραγματικά ασφαλή τα μπουκάλια Dewar

Απάντηση στην αγγελία

Πριν από την αγορά μιας φιάλης Dewar, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται, θα εκραγούν οι φιάλες Dewar όταν γεμίσουν με υγρό άζωτο Πώς να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της φιάλης Dewar;

Το υγρό άζωτο είναι -196 βαθμούς Κελσίου υγρό άζωτο, πράγμα που σημαίνει ότι πάνω από 196 βαθμούς Κελσίου το υγρό άζωτο θα συνεχίσει να εξατμίζεται σε άζωτο, αυτή τη στιγμή, αν η θερμοκρασία αυξηθεί, η ταχύτητα εξάτμισης του αζώτου θα γίνει ξαφνικά ταχύτερη, κάθε λίτρο εξαέρωσης υγρού αζώτου, η θερμοκρασία αυξάνεται κατά 15 βαθμούς Κελσίου, η επέκταση του όγκου περίπου 180 φορές. Αυτό σημαίνει ότι η εσωτερική πίεση της φιάλης Dewar γίνεται μεγαλύτερη, οδηγώντας δυνητικά στην έκρηξη της φιάλης Dewar.

Οι φιάλες Dewar υπό κανονικές συνθήκες έχουν ειδικό αντικραδασμικό σχεδιασμό και μπορούν να μεταφέρονται και να χρησιμοποιούνται σε γεμάτη κατάσταση, εκτός από τη στατική αποθήκευση υγρού αζώτου. Ωστόσο, η φιάλη Dewar μπορεί να προκαλέσει θραύση του μονωτικού στρώματος ή άλλων μερών αφού υποστεί βίαιη σύγκρουση και κραδασμούς, ενώ το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει άμεσα το υλικό αεριοποίησης και να προκαλέσει έκρηξη.

Εκτός από τον κίνδυνο έκρηξης της ίδιας της φιάλης Dewar, εάν η φιάλη Dewar τοποθετηθεί σε κλειστό χώρο χωρίς εξαερισμό, το συνεχώς εξατμιζόμενο άζωτο θα γεμίσει επίσης σταδιακά ολόκληρο το χώρο και φτάνοντας το όριο έκρηξης μπορεί επίσης να προκαλέσει έκρηξη.

Η φιάλη Dewar της TianChi KGSQ εστιάζει στην κατασκευή φιαλών Dewar εδώ και 13 χρόνια, έχει μια αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής, για να διασφαλίσει τη χρήση της φιάλης Dewar χωρίς ανησυχία, όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001, CE της ΕΕ. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou