Κατάλογος
Κατάλογος

mingyu CPC30-A Ηλεκτρικό περονοφόρο ανυψωτικό όχημα

31.05.2023 00:00

mingyu CPC30-A Ηλεκτρικό περονοφόρο ανυψωτικό όχημα

Απάντηση στην αγγελία

MYZG CPC30-A Ηλεκτρικό περονοφόρο ανυψωτικό όχημα

Ηλεκτρικό περονοφόρο όχημα
Ανυψωτική ικανότητα 3.000lbs

Το ηλεκτρικό περονοφόρο όχημα τελευταίας γενιάς CPD30 έχει σχεδιαστεί για να κινείται ελεύθερα σε όλο το επιχειρησιακό του περιβάλλον. Ο νέος σχεδιασμένος τροχός διεύθυνσης\ το νέο σύστημα φρένων και οι εύχρηστοι μοχλοί παρέχουν συνολική λειτουργία χειρισμού.Ο επιπλέον χώρος για τα πόδια παρέχεται για να μειώσει σημαντικά την κόπωση του χειριστή. Το νέο ευρύχωρο, αντιολισθητικό σκαλοπάτι καθιστά την είσοδο και την έξοδο εύκολη και ασφαλή.

1. Ισχυρή απόδοση, εξαιρετική και αποδοτική

Μπορούν να επιλεγούν κατά βούληση τρεις διαμορφώσεις S/M/H. Τα μοντέλα διαμόρφωσης M/H έχουν ανώτερη συνολική απόδοση, συγκρίσιμη με τα φορτηγά καυσίμου, και σημαντικά βελτιωμένη αποδοτικότητα λειτουργίας.

2. Ευφυής ασφάλεια, ολοκληρωμένη προστασία


Λειτουργία επιβράδυνσης σε καμπύλη: αυτόματη λειτουργία επιβράδυνσης σε καμπύλη, η οποία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανατροπής σε καμπύλη.

Τιμόνι για την έναρξη της οδήγησης: το τιμόνι μπορεί να ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία οδήγησης και να παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου ανάλογα με την ταχύτητα του τιμονιού.

Έγχρωμο όργανο με οθόνη: Κινεζική και αγγλική εναλλαγή, ένδειξη μπαταρίας, γωνία ελαστικών και άλλες πληροφορίες με μια ματιά, περισσότερες λειτουργίες, πιο βολική λειτουργία.

Λειτουργία τριών ταχυτήτων PES: μια ποικιλία λειτουργιών ταχύτητας μπορεί να επιλεγεί ελεύθερα ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας για να διασφαλιστεί η αποδοτικότητα λειτουργίας.

Το μπράτσο με διακόπτη κόρνας μετά την οπισθοπορεία κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη.

Η μπαταρία λιθίου θερμαίνεται αυτόματα σε χαμηλή θερμοκρασία και έχει εξαιρετική προσαρμοστικότητα σε χαμηλή θερμοκρασία.


3. βελτιστοποίηση ανθρώπου-μηχανής, άνετη οδήγηση


Η θέση του υγρού φρένων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, είναι πιο βολικό να ελέγχετε και να αναπληρώνετε.

Η βελτιστοποίηση του ιστού και η σφράγιση του πλαισίου προστασίας της οροφής μπορούν να βελτιώσουν το οπτικό πεδίο και να διασφαλίσουν την ασφάλεια.

Ο σχεδιασμός της παροχής ρεύματος USB είναι πιο οικείος.


4. Αξιόπιστη ποιότητα, ασφαλής και ξέγνοιαστη


Ο ενσωματωμένος χυτός άξονας κίνησης και ο ενισχυμένος χυτός άξονας διεύθυνσης έχουν δοκιμαστεί στην αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ώριμοι και αξιόπιστοι, και ο ιστός είναι βελτιστοποιημένος για το σχεδιασμό δύναμης, γεγονός που βελτιώνει τη συνολική απόδοση και εγγυάται αποτελεσματικά την ασφάλεια λειτουργίας.


5. Σκληρό περιβάλλον, λειτουργία χωρίς προβλήματα

Αδιάβροχο IPX4: το όχημα ενεργοποιείται για να προσομοιώσει μια βραχυπρόθεσμη δοκιμή βροχόπτωσης 5000L για 15 λεπτά και το φορτηγό μπορεί να λειτουργεί συνεχώς χωρίς βλάβη

Ολόκληρο το φορτηγό αντέχει 200mm για 10 λεπτά και ολόκληρο το φορτηγό δεν έχει κανένα πρόβλημα

Ολόκληρο το φορτηγό λειτουργεί εναλλάξ για 6 ώρες στην ψυκτική αποθήκη στους -20℃, και σταθμευμένο στην ψυκτική αποθήκη για 12 ώρες, το φορτηγό λειτουργεί χωρίς προβλήματα και μπορεί να λειτουργεί συνεχώς

Προσομοίωση ανώμαλου δρόμου

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σταθερότητα

Η προηγμένη παράλληλη διάταξη του κινητήρα κίνησης και η χαμηλότερα τοποθετημένη μπαταρία μέχρι το κάτω μέρος του πλαισίου παρέχουν καλή σταθερότητα στο φορτηγό.

Άνετο

Ο νέος σχεδιασμένος ιστός ευρείας θέασης παρέχει καλύτερη δυνατότητα θέασης προς τα εμπρός.

Προηγμένο

Ο μεγάλος πίνακας οργάνων LED πολλαπλών λειτουργιών παρέχει λειτουργίες ωρών λειτουργίας, ισχύος μπαταρίας και αυτοδιάγνωσης και με υψηλή ακρίβεια ακόμη και σε κακό περιβάλλον.

Δυνατότητα εξυπηρέτησης

Διατίθεται πιστοποιητικό CE.

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
中国

Τοποθεσία
明宇重工