Κατάλογος
Κατάλογος

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

14.06.2023 01:05

Νέο: 3D σαρωτής Cygnus, προς πώληση!!

Απάντηση στην αγγελία

Χαρακτηριστικά

Αριθμός αξόνων
3D
Εφαρμογές
μέτρηση, για εφαρμογές εξόρυξης, υπόγεια
Τεχνολογία
laser, LIDAR
Διαμόρφωση
συμπαγές, φορητό, πλήρως ενσωματωμένο
Άλλα χαρακτηριστικά
υψηλής ακρίβειας
Μήκος

227 mm (9 in)
Πλάτος

98 mm (4 in)
Απόσταση μέτρησης

105 m (344'05")

Περιγραφή
Συνδυάζοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία SLAM (Simultaneous Localization And Mapping) με τους πιο αποτελεσματικούς και επαναστατικούς αλγορίθμους, ο φορητός σαρωτής LiDAR Cygnus υποστηρίζει και σας βοηθάει στην αποδοτικότερη απόκτηση δεδομένων 3D νέφους σημείων. Χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε δορυφόρους GNSS, το Cygnus μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε δεδομένα σε οποιαδήποτε εξωτερική, εσωτερική, υπόγεια ή άλλη έντονα καλυμμένη περιοχή. Εν τω μεταξύ, το ισχυρό SatLab SLAM Manager APP επιτρέπει τη γρήγορη επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και την προεπισκόπηση δεδομένων, ενώ το λογισμικό μετα-επεξεργασίας SLAM Studio υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες μετα-επεξεργασίας δεδομένων, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η εργασία σας γίνεται σε ένα βήμα. Ο σχεδιασμός του Cygnus το καθιστά συμβατό με πολλαπλές πλατφόρμες, όπως drones, οχήματα ή ακόμη και σακίδια πλάτης. Το Cygnus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη, τη δασοκομία, την υπόγεια ψηφιοποίηση, τις κατασκευές και άλλα σενάρια ή περιβάλλοντα εργασίας που απαιτούν τρισδιάστατη μοντελοποίηση.

Πλεονεκτήματα προϊόντος:
1. Ταχύτητα και ακρίβεια
Εργασία σε απόσταση 105 μέτρων, 315.000 σημεία ανά δευτερόλεπτο, FOV 360°×285° και ακρίβεια 1-3 μέτρα.

2. Επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ταχεία επεξεργασία
Παρέχοντας λύση σε πραγματικό χρόνο και έτοιμα προς χρήση δεδομένα μετά την εξαγωγή.

3. Ισχυρό λογισμικό για κινητά
Υποστηρίζοντας προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο και πολλαπλές μεθόδους αλληλεπίδρασης περιήγησης- παρέχοντας περισσότερο περιεχόμενο αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή.

4. Ανθεκτικό, ευέλικτο και φορητό,
Λειτουργεί αποτελεσματικά σε περιβάλλον -30 - 60 ℃- χρησιμοποιώντας για φορητή συσκευή, σακίδιο πλάτης, drone και τοποθέτηση σε αυτοκίνητο.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Ινδονησία

Περιοχή
Jakarta

Τοποθεσία
Jakarta