Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Τι να κάνετε όταν η πίεση της φιάλης Dewar είναι υψηλή

Απάντηση στην αγγελία

Κατά τη διαδικασία χρήσης των φιαλών Dewar διαπιστώνουμε μερικές φορές ότι η πίεση των φιαλών Dewar αυξάνεται και ανησυχούμε για δυσλειτουργία, τι προκαλεί την αύξηση της πίεσης Τι πρέπει να κάνουμε;

Πρώτα απ' όλα, μπορεί να οφείλεται στη μικρή ποσότητα αερίου, εάν η ημερήσια χρήση αερίου είναι μικρότερη από περίπου 2,8 τυποποιημένα κυβικά μέτρα, η πίεση θα αυξηθεί. Δεύτερον, μπορεί να οφείλεται στην υπερπλήρωση, εάν υπερπληρώνεται, η πίεση στο εσωτερικό της φιάλης μπορεί να αυξηθεί απότομα μετά την πλήρωση και υπάρχει πιθανότητα κινδύνου, επομένως θα πρέπει να αποφεύγουμε την υπερπλήρωση. Τρίτον, μπορεί επίσης να οφείλεται σε ακατάλληλη ρύθμιση ή δυσλειτουργία της βαλβίδας ρύθμισης του ενισχυτή. Όταν η πίεση λειτουργίας υπερβαίνει και διατηρείται πάνω από την απαιτούμενη πίεση μετά την εκτόνωση, πρέπει να ρυθμίσουμε εκ νέου τη βαλβίδα εκτόνωσης στην απαιτούμενη πίεση. Τέλος, η υψηλή πίεση της φιάλης Dewar μπορεί επίσης να οφείλεται σε απώλεια κενού. Όταν εμφανιστεί εφίδρωση ή ομοιόμορφη επικάλυψη στην επιφάνεια της φιάλης, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για να επιστρέψετε στο εργοστάσιο για επισκευή.

TianChi KGSQ Dewar bottle εστίαση στην κατασκευή φιαλών Dewar για 13 χρόνια, έχει μια αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής για να εξασφαλίσει τη χρήση της φιάλης Dewar χωρίς ανησυχία, όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001, CE της ΕΕ. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.









Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou