Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

εργαστηριακή δεξαμενή υγρού αζώτου μεγάλης διαμέτρου 50L

Απάντηση στην αγγελία

Η φιάλη dewar από κράμα αλουμινίου TianChi KGSQ αποτελείται κυρίως από κέλυφος, επένδυση, σωλήνα λαιμού, αδιαβατικό σώμα πολλαπλών στρώσεων και βαρέλι μεταφοράς κ.λπ. Το κέλυφος και η επένδυση του δοχείου είναι κατασκευασμένα από πλάκα κράματος αλουμινίου, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά του μικρού βάρους, της υψηλής αντοχής σε χαμηλή θερμοκρασία και της αντίστασης στη διάβρωση κ.λπ. Ο σωλήνας λαιμού είναι κατασκευασμένος από υαλόχάλυβα, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής μηχανικής αντοχής και της μικρής θερμικής αγωγιμότητας.

Η σειρά μεγάλης διαμέτρου συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής κατανάλωσης υγρού αζώτου και της μεσαίας κλίμακας χωρητικότητας του σωλήνα λυοφιλίωσης. Η μεγαλύτερη διάμετρος και η βολική εξαγωγή του ραφιού λυοφιλίωσης είναι κατάλληλες για τη μακροχρόνια αποθήκευση βιολογικών δειγμάτων και τη συχνή εξαγωγή δειγμάτων.

Το αδιαβατικό σώμα πολλαπλών στρώσεων υιοθετεί φύλλο αλουμινίου με εξαιρετικές ανακλαστικές ιδιότητες ως ανακλαστική οθόνη και υλικά με χαμηλή θερμική αγωγιμότητα και χαμηλό ρυθμό εκροής ως θερμομονωτικό υλικό για τη μείωση της θερμικής ακτινοβολίας.

Το ενδιάμεσο στρώμα μεταξύ του κελύφους του δοχείου και του εσωτερικού ενιαίου βρίσκεται σε υψηλό κενό για την αποτροπή της θερμικής συναγωγής του αερίου και χρησιμοποιείται το προσροφητικό υλικό με μεγάλη ικανότητα προσρόφησης σε χαμηλή θερμοκρασία για να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη σταθερή και αξιόπιστη απόδοση του δοχείου και η διάρκεια ζωής του προϊόντος δεν είναι μικρότερη από πέντε χρόνια.

Το μπουκάλι Dewar της TianChi KGSQ εστιάζει στην κατασκευή μπουκαλιών Dewar εδώ και 13 χρόνια, έχει μια αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής για να διασφαλίσει τη χρήση του μπουκαλιού Dewar χωρίς ανησυχία, όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο







Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou