Κατάλογος
Κατάλογος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

08.06.2023 00:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

Απάντηση στην αγγελία

Επαγγελματικός προμηθευτής υποστήριξης ολοκλήρωσης χαλυβδοσωλήνων από το 1996.

Η Centerway Steel Co., Ltd. είναι θυγατρική του ομίλου Allianz Steel Group που ειδικεύεται στην παραγωγή χαλυβδοσωλήνων και εξαρτημάτων σωληνώσεων, στην απογραφή χάλυβα, στις εγχώριες και ξένες πωλήσεις. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε υπηρεσίες μιας στάσης για προϊόντα χαλυβδοσωλήνων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η Centerway διαθέτει κορυφαία τεχνολογία παραγωγής και έρευνας χαλυβδοσωλήνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, προηγμένες και πλήρεις εγκαταστάσεις δοκιμών .Είμαστε αυστηρά σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότηταςISO 9001 για την επιτόπια διαχείριση, έχει λάβει πιστοποίησηISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, πιστοποίηση πιστοληπτικής ικανότητας επιπέδου ΑΑΑ κ.λπ. Τα προϊόντα μας έχουν επιθεωρηθεί και εγκριθεί από την SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE και άλλους διεθνείς έγκυρους οργανισμούς τρίτων

Για χρόνια, τα προϊόντα χάλυβα που παρέχονται από την Centerway έχουν εφαρμοστεί ευρέως σε έργα μηχανικής, όπως η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, η μεταφορά αγωγών, η κατασκευή αστικών δικτύων αγωγών, η κατασκευή κτιρίων, η κατασκευή παράκτιων και λιμένων, η κατασκευή εργοστασίων τροφίμων και φαρμάκων.Οι συνεργάτες μας βρίσκονται σε όλη τη νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Νότια Αμερική, την Ωκεανία και σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές. Παρέχουμε επίσης πολλά προϊόντα και υπηρεσίες χαλυβδοσωλήνων στις 500 κορυφαίες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον κόσμο, εταιρείες EPC, όπως: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX κ.λπ.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
AK

Τοποθεσία
Changsha