Κατάλογος
Κατάλογος

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

Baoding Texcraf New Material Technology Co.,Ltd.

22.06.2023 01:00

Ασημένιο αντιμικροβιακό ύφασμα

Απάντηση στην αγγελία

Το ασημένιο αντιμικροβιακό ύφασμα είναι ένας τύπος υφάσματος που εμποτίζεται με ιόντα αργύρου, τα οποία είναι γνωστό ότι έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ο άργυρος χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως φυσικός αντιβιοτικός και αντιμυκητιασικός παράγοντας και οι ιδιότητές του έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς. Όταν ενσωματώνεται σε υφάσματα, ο άργυρος μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης και της εξάπλωσης βακτηρίων, ιών και μυκήτων.

Το αντιμικροβιακό ύφασμα Silver χρησιμοποιείται συνήθως σε ιατρικές εγκαταστάσεις, όπως νοσοκομεία και κλινικές, καθώς και σε άλλα περιβάλλοντα όπου η καθαριότητα και η υγιεινή είναι σημαντικές, όπως εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων και εργαστήρια. Χρησιμοποιείται επίσης σε είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα για να παρέχει πρόσθετη προστασία από βακτήρια και οσμές.

Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του αργύρου βασίζονται στην ικανότητά του να διαταράσσει τις μεταβολικές διαδικασίες των μικροοργανισμών, εμποδίζοντάς τους να αναπαραχθούν και τελικά να τους σκοτώσει. Τα ιόντα αργύρου μπορούν επίσης να συνδεθούν με τις κυτταρικές μεμβράνες των μικροοργανισμών, διαταράσσοντας την ικανότητά τους να λειτουργούν σωστά.

Τα αντιμικροβιακά υφάσματα αργύρου μπορούν να παραχθούν με διάφορες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης νανοσωματιδίων αργύρου ή της εφαρμογής επικαλύψεων με βάση τον άργυρο. Η αποτελεσματικότητα του υφάσματος εξαρτάται από τη συγκέντρωση των ιόντων αργύρου και τη μέθοδο που χρησιμοποιείται για την έγχυσή τους στο ύφασμα.



Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hebei

Τοποθεσία
No.777 Chaoyang South Street, Baoding City