Κατάλογος
Κατάλογος

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

19.06.2023 10:00

Κίνα Καλύτερη οθόνη σφηνοειδούς σύρματος και βιομηχανικό περίβλημα φίλτρου νερού Κατασκευαστές Κίνα

Απάντηση στην αγγελία

Η Yuanlv είναι επαγγελματίας κατασκευαστής λύσεων βιομηχανικής διήθησης και προϊόντων φίλτρου. Παρέχουμε περίβλημα φίλτρου από ανοξείδωτο χάλυβα, σφηνοειδείς συρμάτινες οθόνες, συσσωματωμένα στοιχεία φίλτρου, δίσκους φίλτρου κ.λπ.

Η Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd. βρίσκεται στην κομητεία Anping, Hengshui, Hebei, η οποία είναι μια γνωστή πατρίδα των συρματόπλεγμα.


Η Yuanlv επικεντρώνεται στην εξαγωγή υψηλής ποιότητας συρματόπλεγμα και περιβλήματα φίλτρων από την ίδρυσή της. Ειδικευόμαστε κυρίως σε όλα τα είδη περιβλημάτων φίλτρων από ανοξείδωτο χάλυβα, σφηνοειδείς συρμάτινες οθόνες, συσσωματωμένα στοιχεία φίλτρου, δίσκους φίλτρου κ.λπ., με πλήρεις προδιαγραφές προϊόντων και διάφορους τύπους.

Είμαστε επαγγελματίας κατασκευαστής βιομηχανικών λύσεων διήθησης και προϊόντων φίλτρου. Τα προϊόντα φίλτρων μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ιατρικής, της βιομηχανικής διήθησης, της διήθησης ορυχείων και άλλων χρήσεων.


Εργοστάσιο

Το εργαστήριό μας καλύπτει μια συνολική έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων με περισσότερα από 10 σύνολα συσκευών επεξεργασίας και δοκιμών με λέιζερ.


Ομάδα εργαζομένων

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και μια πλήρη ομάδα εξυπηρέτησης για να απαντήσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά. Οι αντιπρόσωποι προπώλησης μας μπορούν να παρουσιάσουν προϊόντα για εσάς και να σας ενημερώσουν ποια προϊόντα είναι οι τέλειες επιλογές σας. Οι αντιπρόσωποι πωλήσεων μας μπορούν να σας παρέχουν λεπτομερή εισαγωγή και προδιαγραφές και να σας προσφέρουν ακριβή τιμή το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, έχουμε επίσης τη δική μας ομάδα τεχνικής έρευνας και ανάπτυξης. Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμογή σχεδίων, τεχνικές συμβουλές και συστάσεις προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της βιομηχανικής σας εφαρμογής για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε καλύτερα προϊόντα φιλτραρίσματος.


Ποιοτικός έλεγχος

Επιλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά. Μέσω της επιθεώρησης, όλες οι σφηνοειδείς συρμάτινες οθόνες που παράγουμε πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου και να ικανοποιούν τη διάρκεια ζωής που καθορίζεται υπό συνθήκες εργασίας.

Υποσχόμαστε ότι κάθε σφηνοειδής συρμάτινη οθόνη που πουλάμε συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που καθορίζονται. Επιπλέον, ολοκληρώνουμε την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2015, η οποία μας παροτρύνει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας από το συνολικό επίπεδο.


Διαδικασία παραγωγής

Κάθε προϊόν θα επιβεβαιώνει επανειλημμένα τα σχέδια με τον πελάτη, θα ελέγχει αυστηρά τον έλεγχο ποιότητας κατά τη διάρκεια της παραγωγής και της επεξεργασίας και, τέλος, τη συσκευασία και την αποστολή.

Η διαδικασία παραγωγής:

1. Σχεδιασμός σχεδίου 2. Πρώτες ύλες 3. Παραγωγή 4. Ρύθμιση

5. Συγκόλληση των γεμισμάτων 6. Επεξεργασία επιφάνειας 7. Ποιοτικός έλεγχος 8. Συσκευασία


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hebei

Τοποθεσία
Shijiazhuang