Κατάλογος
Κατάλογος

Μηχανή αφρισμού για την παραγωγή σόλας

21.06.2023 00:00

Μηχανή αφρισμού για την παραγωγή σόλας

Απάντηση στην αγγελία

Η μηχανή αφρισμού για την παραγωγή σόλας είναι ένα είδος φυσικού εξοπλισμού αφρισμού που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αφρισμού υπερκρίσιμου ρευστού για την έγχυση διοξειδίου του άνθρακα ή αζώτου ως μέσο αφρισμού στον υπερκρίσιμο εξοπλισμό αφρισμού, έτσι ώστε το αέριο και η λιωμένη πρώτη ύλη να αναμιγνύονται πλήρως και να διαχέονται για να σχηματίσουν ένα μονοφασικό μικτό διαλύτη, το οποίο παράγει μεγάλη ποσότητα διαλύματος. Η πτώση πίεσης προκάλεσε το διαχωρισμό του αερίου για να σχηματιστεί μεγάλος αριθμός πυρήνων φυσαλίδων. Κατά την επακόλουθη διαδικασία ψύξης και χύτευσης, ο πυρήνας φυσαλίδων μέσα στο sol αυξάνεται και σχηματίζεται συνεχώς, αποκτώντας έτσι ένα μικροκυτταρικό αφρώδες πλαστικό προϊόν. Ο υπερκρίσιμος εξοπλισμός αφρισμού είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός για την υλοποίηση αυτής της διαδικασίας. Ως επαγγελματίας σχεδιαστής και κατασκευαστής υπερκρίσιμου εξοπλισμού, ο εξοπλισμός STRENGTH μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει υπερκρίσιμο εξοπλισμό αφρισμού για μαζική παραγωγή και εργαστηριακές εφαρμογές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Ο αφριστικός παράγοντας της υπερκρίσιμης μηχανής αφρισμού θα μπορούσε να είναι N2 ή CO2, εξαρτάται από τις απαιτήσεις του υλικού αφρισμού.

Ο κύριος εξοπλισμός αφρισμού της TAIAN STRENGTH είναι ο εξοπλισμός αφρισμού υλικού υποδημάτων, ο εξοπλισμός αφρισμού φύλλων και άλλοι τομείς υψηλής τεχνολογίας του νέου υλικού φυσικού εξοπλισμού αφρισμού. Τα φυσικά προϊόντα αφρισμού χρησιμοποιούνται ευρέως στην αεροδιαστημική, την αεροπορία, τις σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας, το υλικό υποδημάτων, τα υλικά συσκευασίας, τον αθλητικό εξοπλισμό, την παιδική χαρά, τη διακόσμηση προστασίας του περιβάλλοντος και άλλους τομείς λόγω της προστασίας του περιβάλλοντος, της μη ρύπανσης, των χημικών υπολειμμάτων και της μυρωδιάς.

Πλεονεκτήματα των προϊόντων αφρισμού
1. Τα μοναδιαία κύτταρα φυσικής αφροποίησης είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα σε βάρος.
2. Τα προϊόντα φυσικής αφροποίησης έχουν καλύτερες μηχανικές ιδιότητες.
3. Τα προϊόντα φυσικής αφροποίησης είναι πιο οικονομικά αποδοτικά, με λιγότερα υλικά και αποικοδομήσιμα υλικά.
4. προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς ρύπανση, NO VOC.

Αφρώδες υλικό
Διάφορα πολυμερή ελαστομερή υλικά όπως EVA, TPU, PE, PP, ABS, νάιλον, κ.λπ.


Εφαρμογή
Τα υπερκρίσιμα φυσικά αφρώδη προϊόντα είναι ευρέως υλικά υποδημάτων, υλικά συσκευασίας, παιδικά παιχνίδια, επικοινωνία 5G, πατάκια δαπέδου, μηχανοκίνητα οχήματα, αεροπλοΐα, εξοπλισμός γυμναστικής, μονωτικά υλικά κατασκευών, περιβαλλοντικά αυτοκόλλητα τοίχου.




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα