Κατάλογος
Κατάλογος

Κατασκευαστής ρεσβερατρόλης

26.06.2023 11:00

Κατασκευαστής ρεσβερατρόλης

Απάντηση στην αγγελία

Η ρεσβερατρόλη είναι ένα είδος μη φλαβονοειδούς πολυφαινολικής ένωσης που είναι αντιτοξίνη που παράγεται από πολλά φυτά όταν διεγείρονται. Μπορεί να συντεθεί σε φύλλα και φλούδες σταφυλιών και είναι το βιοδραστικό συστατικό στο κρασί και το χυμό σταφυλιών.



Η καθαρή ρεσβερατρόλη εμφανίζεται σε άχρωμους οξείς κρυστάλλους, άγευστους, αδιάλυτους στο νερό, εύκολα διαλυτούς σε αιθέρα, χλωροφόρμιο, μεθανόλη, αιθανόλη, ακετόνη, οξικό αιθυλεστέρα και άλλους οργανικούς διαλύτες, με σημείο τήξης 256-258 ℃ και θερμοκρασία εξάχνωσης 261 ℃. Σε περίπτωση έκθεσης σε αλκαλικό διάλυμα, όπως η αμμωνία, γίνεται κόκκινο- και εμφανίζεται χρωμογενετική αντίδραση εάν εκτεθεί σε χλωριούχο σίδηρο-σιδηροκυανιούχο κάλιο. Αυτή η ιδιότητα είναι χρήσιμη για την ταυτοποίηση της ρεσβερατρόλης.



Η φυσική ρεσβερατρόλη έχει τόσο cis όσο και trans δομές. Στη φύση υπάρχει κυρίως στην trans διαμόρφωση. Και οι δύο δομές μπορούν να συνδυαστούν με γλυκόζη για να σχηματίσουν γλυκοζίτες cis και trans ρεσβερατρόλης. Οι γλυκοζίτες cis και trans ρεσβερατρόλης υπό τη δράση εντερικών γλυκοσιδασών μπορούν να απελευθερώσουν ρεσβερατρόλη. Υπό τη δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας, η trans-ρεσβερατρόλη μπορεί να μετατραπεί σε cis-ισομερές.




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shanxi