Κατάλογος
Κατάλογος

MYZG Q38 τροχοφόρος φορτωτής

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 τροχοφόρος φορτωτής

Απάντηση στην αγγελία

Μηχανή εμπρόσθιου φορτωτή με όλες τις διαστάσεις με δωρεάν ανταλλακτικά

Το Q38 είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε ανεξάρτητα από την MYZG. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα Huadong υψηλής ισχύος, υψηλής ποιότητας διπλή αλλαγή τύπου split, τετρακίνηση, πλήρες υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης, ισχυρή ισχύ, υψηλότερη απόδοση και ισχυρότερη περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα.

ο φορτωτής Q38 είναι ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών κυρίως για τη φόρτωση και εκφόρτωση χύδην υλικών. Ολόκληρο το μηχάνημα είναι συμπαγές, ευέλικτο στη λειτουργία, υψηλής απόδοσης εργασίας, πιο κατάλληλο για λειτουργία σε στενό και μικρό πεδίο και χρησιμοποιείται ευρέως σε χώρους όπως αγροκτήματα, αυλές ξυλείας και δημοτικές κατασκευές.

1. Είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα που πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου εκπομπών της Κίνας II, με ισχυρή ισχύ, χαμηλό θόρυβο και αξιόπιστη απόδοση.

2χρησιμοποιείται υδραυλικός μετατροπέας ροπής ενός σταδίου τριών στοιχείων και κιβώτιο μετάδοσης με σταθερό άξονα, με υψηλή αξιοπιστία και είναι βολικό για συντήρηση- διαμορφώνεται ενισχυμένος κινητήριος άξονας MYZG, με μεγάλη φέρουσα ικανότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αξιοπιστία.

3. Χρησιμοποιείται πλήρες υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης με αισθητήρα φορτίου, με ελαφρύ και γρήγορο σύστημα διεύθυνσης και αξιόπιστες ιδιότητες εξοικονόμησης ενέργειας- χρησιμοποιείται υδραυλικό σύστημα συσκευής εργασίας με πιλοτικό έλεγχο, με υψηλή απόδοση λειτουργίας και είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

4υιοθετεί μπροστινά και πίσω ενισχυμένα πλαίσια που έχουν περάσει 200.000 φορές δοκιμές ενίσχυσης της κόπωσης, με ισχυρή φέρουσα ικανότητα, λογική κατανομή φορτίου ολόκληρου του μηχανήματος και καλή σταθερότητα.

5. Υιοθετείται νέα καμπίνα με χαλύβδινη δομή, η οποία εξασφαλίζει ευρεία όραση, μεγαλύτερο χώρο λειτουργίας, καλή απόδοση στεγανοποίησης- το κλιματιστικό μπορεί να εγκατασταθεί προαιρετικά, γεγονός που εξασφαλίζει καλή άνεση.

6το ηλεκτρικό σύστημα υιοθετεί υψηλής ποιότητας και ώριμο στοιχείο ηλεκτρικής συσκευής, το οποίο το καθιστά σταθερό και αξιόπιστο.

7. Το καπό του κινητήρα έχει σχεδιαστεί με μεγάλη πόρτα, η οποία το καθιστά πιο βολικό για επισκευή και συντήρηση.

8. Ο κάδος είναι κατασκευασμένος από προεξέχουσα σανίδα κοπής. Η κάτω πλάκα αντιτριβής είναι παχύτερη, με μικρή αντίσταση κοπής, υψηλό συντελεστή πληρότητας και υψηλή αξιοπιστία.

Τα μηχανήματα MYZG εξάγονται σε όλο τον κόσμο, περίπου σε περισσότερες από 130 χώρες. χρησιμοποιούμε κινητήρα μάρκας, τα αντίστοιχα εξαρτήματα του μηχανήματος είναι εύκολο να αποκτηθούν και ο κινητήρας μπορεί να αλλάξει σε πολλές μάρκες όπως Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar, κλπ.

Η MYZG έχει τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, και παρέχει εγγύηση ενός έτους .Η τιμή μας είναι πιο ανταγωνιστική και η καλή εξυπηρέτηση καλά αποδεκτή από τους πελάτες.
Κάθε μηχάνημα που παράγεται από την Mingyu πρέπει να υποβληθεί σε αρκετές αυστηρές δοκιμές και μπορεί τελικά να παραδοθεί στους πελάτες μόνο αφού ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές και χαρακτηριστούν.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
China

Τοποθεσία
Mingyu Schwerindustrie