Κατάλογος
Κατάλογος

Guangdong Yangling Electronics Trading Co., Ltd

Guangdong Yangling Electronics Trading Co., Ltd

Guangdong Yangling Electronics Trading Co., Ltd

24.06.2023 00:00

Ιμάντας χρονισμού σιλικόνης που χρησιμοποιείται για την απενεργοποίηση ηλεκτρικών κινητήρων και μηχανών εσωτερικής καύσης

Απάντηση στην αγγελία

Πώληση SMT Βιομηχανική γραμμή παραγωγής Pares για NPM 990MM Μαύρη επίπεδη ζώνη από το εργοστάσιο, άμεση πώληση σε απόθεμα καλή τιμή και εξαιρετικά αξιόπιστη από SMT μηχανή ανταλλακτικό για NPM 990MM μαύρη επίπεδη ζώνη από την Κίνα κατασκευαστές

Μάρκα: YL

Τύπος: Μέρη μηχανών SMT

Όνομα μέρους:1288-8YU-55MM

Παράδοση:7 ημέρες

Λιμάνι:Shenzhen

Εφαρμογή:Βιομηχανικές εφαρμογές

MOQ:1 τεμάχιο

Πληρωμή:

Συσκευασία:αφρολέξ + χαρτοκιβώτιοv

Αποστολή:Γρήγορη αεροπορική μεταφορά: UPS, DHL, EMS, TNT και Fedex





Οι βιομηχανικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες. Ορισμένες από τις πιο κοινές χρήσεις των βιομηχανικών ιμάντων περιλαμβάνουν:

Μετάδοση ισχύος: Οι βιομηχανικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση ισχύος από μια μηχανή σε μια άλλη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά ισχύος από έναν ηλεκτροκινητήρα σε ένα κιβώτιο ταχυτήτων ή άλλο μηχανικό εξάρτημα.

Συστήματα μεταφοράς: Οι βιομηχανικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται σε συστήματα μεταφορέων για τη μεταφορά υλικών από τη μία θέση στην άλλη. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε εργοστάσια παραγωγής, αποθήκες και κέντρα διανομής.

Γεωργία: Οι βιομηχανικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται σε γεωργικό εξοπλισμό, όπως τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικές μηχανές, για τη μεταφορά ισχύος από τον κινητήρα στα μηχανήματα.

HVAC systems: Οι βιομηχανικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται σε συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) για την κίνηση ανεμιστήρων και φυσητήρων που κυκλοφορούν τον αέρα.

Αυτοκινητοβιομηχανία: Οι βιομηχανικοί ιμάντες χρησιμοποιούνται στα οχήματα για την κίνηση εξαρτημάτων όπως οι γεννήτριες, οι αντλίες νερού και οι αντλίες υδραυλικού τιμονιού.

Βιομηχανία εκτύπωσης:

Συνολικά, οι βιομηχανικοί ιμάντες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο σε πολλές βιομηχανίες διευκολύνοντας τη μεταφορά ισχύος και υλικών σε διάφορους τύπους μηχανημάτων και εξοπλισμού.





Τα πλεονεκτήματά μας:
Yangling Electronics Technology Co.,Ltd έχει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές εμπόριο, η οποία βρίσκεται στο GuangDong της Κίνας και επιμένει πάντα στη χαμηλότερη τιμή, την καλύτερη ποιότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση για την ικανοποίηση του πελάτη.

Είμαστε προμηθευτής SMT που ειδικεύεται σε μηχανήματα SMT, εξαρτήματα, γράσο σε διαφορετικές μάρκες όπως η Yamaha και η FUJI... Έχουμε επίσης μηχανή σήμανσης, όπως μηχανή σήμανσης λέιζερ, μηχανή σήμανσης UV, μηχανή σήμανσης ινών... Ο περιφερειακός εξοπλισμός μας περιλαμβάνει: μηχανή καθαρισμού ακροφυσίων, μίξερ πάστας, μετρητή εξαρτημάτων, ελεγκτή θερμοκρασίας φούρνου(SolderStar, KIC2000 9 κανάλια)...

Έχουμε Kluber, TCS, BIRAL, JUKI, κλπ.

100% ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος μας όλη την ώρα, κινούμαστε προς το στόχο μας και πιστεύουμε ότι θα είμαστε όλο και πιο ισχυροί στο μέλλον.



FAQ
* Τι προϊόντα πουλάμε

Εξάγουμε κυρίως προϊόντα SMT, όπως μηχανή SMT SMT, εξαρτήματα SMT(Α εξαρτήματα, ξύστρα, λεπίδα ξύστρας, αισθητήρας, εξαρτήματα τροφοδοσίας, ακροφύσιο, PCB, γρανάζι, βαμβάκι φίλτρου, ιμάντας κ.λπ.), γράσο SMT (kluber, κ.λπ.)

*Ποιες μάρκες γράσου έχουμε

Διαθέτουμε Kluber,TCS,BIRAL,κ.λ.π. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

*Προσφέρει η εταιρεία μας εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ναι, χρόνος παραγωγής 1-7 εργάσιμες ημέρες.

*Πώς είναι η ποιότητα των εξαρτημάτων σας smt pick and place

Η Yangling ιδρύθηκε το 2005 με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας, εγγύηση ποιότητας, τα προϊόντα είναι δημοφιλή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

*Είστε αξιόπιστος συνεργάτης;

Ναι. Εξειδικευόμαστε στα εξαρτήματα smt πάνω από 17 χρόνια στην dongguan Κίνα. Συμμετέχουμε στη NEPCON Shenzhen και Shanghai κάθε χρόνο από το 2009.





Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangdong

Τοποθεσία
Unit 1906, Office Building, Zone 4, Diwang Plaza, 303 Changqing South Road, Chang 'an Town,  Dongguan, Guangdong, China