Κατάλογος
Κατάλογος

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Θαλάσσια βαλβίδα

Απάντηση στην αγγελία

Προμηθευτής θαλάσσιων βαλβίδων στην Ινδονησία

Η Haiying βρίσκεται στο Qingdao της Κίνας και είναι εξειδικευμένος προμηθευτής θαλάσσιων βαλβίδων. Ως η καλύτερη θαλάσσια βαλβίδα στην Κορέα, η Haiying έχει μεταφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στην παγκόσμια αγορά, χτίζοντας μια φήμη για την αριστεία και την αξιόπιστη υποστήριξη των πελατών της.

Τα αξιόπιστα, ποιοτικά προϊόντα και η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι οι σταθεροί επιχειρηματικοί μας στόχοι και η Najin's Inc. είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα των πελατών μας.

Η Haiying έχει επεκτείνει τις δυνατότητές της από το να είναι αναγνωρισμένος ηγέτης στις θαλάσσιες βαλβίδες, ώστε να συμπεριλάβει σωλήνες και εξαρτήματα. Η ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση σωλήνων και εξαρτημάτων αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τη Najin Inc. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας με ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις.



Εξυπηρετώντας τις ακόλουθες βιομηχανίες

Ζυθοποιίες

Πετρέλαιο

Χαρτοπολτός & Χαρτί

Ορυχεία

Τρόφιμα & Ποτά

Ηλεκτρική ενέργεια

Εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού

Χάλυβας



Η τεχνογνωσία και το εκτεταμένο απόθεμα της Haiying σε ναυτικές βαλβίδες, βάνες θαλάσσης και βοηθητικά προϊόντα μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για τις ανάγκες σας σε θαλάσσιες, ναυτιλιακές και υπεράκτιες εφαρμογές. Εκτός από τις εγκεκριμένες κατά τύπο ναυτικές βαλβίδες, προσφέρουμε επίσης βαλβίδες που μπορούν να ελεγχθούν υπό πίεση και να θεωρηθούν από νηογνώμονες



8. Βαλβίδα διπλής έκκεντρης πεταλούδας


Βαλβίδα διπλής έκκεντρης πεταλούδας

Η βαλβίδα διπλής έκκεντρης πεταλούδας είναι ένας τύπος βαλβίδας που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ροής ενός ρευστού σε έναν αγωγό. Αποτελείται από έναν κυκλικό δίσκο με έναν άξονα που διέρχεται από το κέντρο του δίσκου. Ο δίσκος τοποθετείται κάθετα στον αγωγό και περιστρέφεται γύρω από τον άξονα για να ρυθμίσει τη ροή του ρευστού.



Ο διπλός έκκεντρος σχεδιασμός αυτής της βαλβίδας σημαίνει ότι ο δίσκος είναι μετατοπισμένος από την κεντρική γραμμή του αγωγού και ο άξονας είναι επίσης μετατοπισμένος από την κεντρική γραμμή του δίσκου. Αυτή η διαμόρφωση επιτρέπει στο δίσκο να απομακρύνεται από την έδρα χωρίς να τρίβεται πάνω της, γεγονός που μειώνει τη φθορά της βαλβίδας και βελτιώνει τις δυνατότητες στεγανοποίησής της.



Οι διπλές έκκεντρες βαλβίδες πεταλούδας χρησιμοποιούνται συνήθως σε εφαρμογές όπου απαιτείται στεγανή διακοπή, όπως στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, στην επεξεργασία νερού και στην παραγωγή ενέργειας. Χρησιμοποιούνται επίσης σε συστήματα HVAC και άλλες εφαρμογές όπου απαιτείται ακριβής έλεγχος της ροής.

Πού χρησιμοποιείται η διπλή έκκεντρη βαλβίδα πεταλούδας;



Η διπλή έκκεντρη βαλβίδα πεταλούδας χρησιμοποιείται συνήθως σε διάφορες βιομηχανίες, όπως οι χημικές βιομηχανίες, οι βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι βιομηχανίες επεξεργασίας νερού και τα συστήματα HVAC. Συνήθως χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της ροής υγρών ή αερίων σε αγωγούς. Ο διπλός έκκεντρος σχεδιασμός επιτρέπει ακριβέστερο έλεγχο της ροής σε σύγκριση με άλλους τύπους βαλβίδων πεταλούδας, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή για εφαρμογές που απαιτούν ακριβή έλεγχο της ροής. Η κατασκευή της βαλβίδας την καθιστά επίσης κατάλληλη για εφαρμογές όπου απαιτείται στεγανή διακοπή, καθώς ο σχεδιασμός ελαχιστοποιεί τη φθορά των εξαρτημάτων στεγανοποίησης της βαλβίδας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Qingdao