Κατάλογος
Κατάλογος

Μπολ σούπας, Χάρτινα μπολ με προσαρμοσμένη εκτύπωση

26.06.2023 00:00

Μπολ σούπας, Χάρτινα μπολ με προσαρμοσμένη εκτύπωση

Απάντηση στην αγγελία

Τα χάρτινα μπολ με προσαρμοσμένη εκτύπωση κατασκευάζονται από χαρτί από ζαχαροκάλαμο NoTree ή από χαρτί πιστοποιημένο κατά FSC. Είναι επίσης επενδεδυμένα με PLA, ένα κομποστοποιήσιμο, φυτικής προέλευσης βιοπλαστικό. Αυτά τα χάρτινα κύπελλα σούπας είναι ιδανικά για να σερβίρετε τα πάντα, από κρύο παγωτό μέχρι ζεστή σούπα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας με αυτά τα ειδικά εκτυπωμένα μπολ για φαγητό. Επίσης, δείτε τα χάρτινα μπολ και τα κομποστοποιήσιμα κουτάλια μας!

- Η προσαρμοσμένη εκτύπωση είναι διαθέσιμη στα μπολ των 2-32 oz.

- Εκτύπωση με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια σε χαρτί από ζαχαροκάλαμο ή χαρτί πιστοποιημένο με FSC

- Ελάχιστη παραγγελία 100 περιπτώσεων (50 περιπτώσεις των 8 oz.)

- Εκτύπωση σε έως και 6 χρώματα

- Ο χρόνος παράδοσης είναι 18-21 εβδομάδες.


Επιλέξτε την Ecopak για απαράμιλλες λύσεις προσαρμοσμένων χάρτινων μπολ σούπας

Η Ecopak είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για όλες τις ανάγκες σας σε προσαρμοσμένα χάρτινα μπολ σούπας. Με την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε κορυφαία προϊόντα που ανταποκρίνονται στις μοναδικές προδιαγραφές σας. Είτε είστε επιχείρηση εστίασης είτε χονδρέμπορος, οι προνομιακές τιμές μας, οι επιλογές προσαρμογής και η εξαιρετική εξυπηρέτηση μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για τις απαιτήσεις σας σε συσκευασίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ζητήσετε προσφορά, να συζητήσετε τις ανάγκες σας για προσαρμογή ή να παραγγείλετε ένα σετ δείγματος. Αφήστε μας να γίνουμε ο προμηθευτής σας για προσαρμοσμένα χάρτινα μπολ σούπας. Μαζί, ας αναβαθμίσουμε το εμπορικό σας σήμα και ας έχουμε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον!




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Jiangxi province