Κατάλογος
Κατάλογος

Μηχανή συσκευασίας εξαρτημάτων υλικού

21.07.2023 01:00

Μηχανή συσκευασίας εξαρτημάτων υλικού

Απάντηση στην αγγελία


Μηχανή συσκευασίας κιτ επίπλων / μηχανή συσκευασίας βιδών / μηχανή συσκευασίας υλικού

Η μηχανή συσκευασίας εξαρτημάτων υλικού είναι μια πλήρως αυτόματη μηχανή μέτρησης και συσκευασίας που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία εξαρτημάτων υλικού, όπως καρφιά, βίδες, παξιμάδια και μπουλόνια, σε δοχεία ή σακούλες. Το μηχάνημα λειτουργεί με την τροφοδοσία των εξαρτημάτων σε μια χοάνη, όπου ταξινομούνται και καταμετρώνται, πριν διανεμηθούν στη συσκευασία. Η γεμάτη συσκευασία στη συνέχεια σφραγίζεται και είναι έτοιμη για αποστολή. Η χρήση ενός μηχανήματος συσκευασίας εξαρτημάτων υλικού μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα, να μειώσει τα απόβλητα και να βελτιώσει την ποιότητα της συσκευασίας των προϊόντων.


Χαρακτηριστικά

1. Σύμφωνα με το δείγμα βίδας/ειδικών εξαρτημάτων προσαρμοσμένο στις πλάκες δόνησης με μια ακριβή συσκευή ελέγχου μέτρησης, για να διασφαλιστεί ότι κάθε σακούλα είναι ακριβής και σωστή.

2. Υιοθετώντας μια πνευματική δομή, ολόκληρη η μηχανή είναι πιο ασφαλής, σταθερή και αξιόπιστη.

3. Προηγμένο σύστημα ελέγχου PLC και διάφορες λειτουργίες αυτόματης προστασίας συναγερμού, βολικό για την καθημερινή συντήρηση και μειωμένη σπατάλη.

4ολοκληρώνει αυτόματα ολόκληρη τη διαδικασία της δοσομέτρησης, της πλήρωσης, της σακούλας, της εκτύπωσης ημερομηνίας, της φόρτισης (εξάντλησης) και της καταμέτρησης.

5. Μοναδικός σχεδιασμός της τεχνολογίας σφράγισης συσκευασίας, κάνει τη σφράγιση ωραία και ισχυρή.

6. Εξοπλισμένο με ρυμουλκούμενο αλυσομεταφορέα, μπορεί να τροφοδοτείται χειροκίνητα εάν οι πλάκες δόνησης δεν είναι λειτουργικές.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Guangzhou