Κατάλογος
Κατάλογος

HPMC για κόλλα πλακιδίων

27.06.2023 10:05

HPMC για κόλλα πλακιδίων

Απάντηση στην αγγελία

Η HPMC για κόλλα πλακιδίων περιέχει άλλα πρόσθετα όπως τσιμέντο, άμμο και ασβεστόλιθο, τα οποία μπορούν να αυξήσουν την πρόσφυση των κεραμικών πλακιδίων. Η κόλλα πλακιδίων είναι ένα νέο σύγχρονο διακοσμητικό υλικό που χρησιμοποιείται για την επικόλληση πλακιδίων, πλακιδίων όψης, πλακιδίων δαπέδου και άλλων διακοσμητικών υλικών. Υπάρχουν πολλά είδη πρόσθετων στην κόλλα πλακιδίων, αλλά συνήθως τα πρόσθετα αιθέρα κυτταρίνης προστίθενται στην κόλλα πλακιδίων για τη βελτίωση της συγκράτησης νερού, του αποτελέσματος πύκνωσης και του χρόνου ανοίγματος.

Η υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη οικοδομικής ποιότητας χρησιμοποιείται ευρέως στην οικοδομική ποιότητα. Για παράδειγμα, συγκόλληση πλακιδίων, κονίαμα πλακιδίων.


Πλεονέκτημα

Η κυτταρίνη HPMC έχει πολλά χαρακτηριστικά, όπως πύκνωση, συγκράτηση νερού, διασπορά, γαλακτωματοποίηση, σχηματισμό φιλμ, πρόσφυση, ζελατινοποίηση και προσρόφηση. Η HPMC έχει καλή επίδραση στην κόλλα πλακιδίων, μπορεί να βελτιώσει την αντιολισθηρότητα, τη συγκράτηση νερού, το χρόνο ανοίγματος, το ιξώδες και την αντοχή της πρόσφυσης πλακιδίων. Λόγω των υψηλών επιδόσεων στο νερό, η υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη δεν χρειάζεται να προ-εμποτιστεί ή να διαβραχεί με πλακάκια και υποστρώματα, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αντοχή της συγκόλλησης. Ο πολτός μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η κατασκευή είναι βολική και ομοιόμορφη. Είναι ευαίσθητο και έχει καλή αντιολισθητική απόδοση. Η HPMC με μια πάχυνση, δέσμευση, διασπορά, γαλακτωματοποίηση, τιμή PH σταθερότητας, φιλμ, εναιώρημα, προσρόφηση, πηκτή, επιφανειακή δραστηριότητα, διατηρεί ένα χαρακτηριστικό όπως το νερό και το προστατευτικό κολλοειδές.


1. Βελτιώστε τα χαρακτηριστικά κατακράτησης νερού και παρατείνετε το χρόνο εργασίας.

2. Βελτιώστε την αντοχή συγκόλλησης των συγκολλητικών πλακιδίων.

3. Βελτιώνει την ευελιξία και την παραμορφωσιμότητα του καλαφάσματος.

4. μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση στη χαλάρωση των συγκολλητικών πλακιδίων.

5. Καλή αντοχή συγκόλλησης, τόσο σε παχύ όσο και σε λεπτό στρώμα, με μειωμένη συρρίκνωση και πλακίδια που δεν ραγίζουν ή δεν πέφτουν υπό πίεση.

6. Το κονίαμα έχει καλύτερη πλαστικότητα και ευελιξία, γεγονός που καθιστά την κατασκευή ευκολότερη και την εργασία πιο αποτελεσματική.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Hebei

Τοποθεσία
Xingtai