Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

06.03.2024 15:10

Dewar για δοχείο υγρού αζώτου KGSQ

Απάντηση στην αγγελία

Οι φιάλες Dewar με υγρό άζωτο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κρυοσυντήρηση ή τη μεταφορά κατεψυγμένου σπέρματος, οργάνων, ιών, εμβολίων, δειγμάτων αίματος κ.λπ. Μέσω της ψυχρής αποθήκευσης υγρού αζώτου, λύνει τις ελλείψεις της συνηθισμένης ψυχρής αποθήκευσης που περιορίζεται από την εξωτερική ενέργεια, διαφορετικά μοντέλα για να καλύψει τις ανάγκες των διαφόρων ειδών αποθήκευσης δειγμάτων, η διατήρηση του υγρού αζώτου -196 βαθμών Κελσίου εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας απαιτεί να επιλέξουμε προσεκτικά τις φιάλες Dewar, οι φιάλες Dewar της Tianchi έχουν προηγμένη ομάδα Ε & Α και κατασκευή Οι φιάλες Dewar της Tianchi έχουν προηγμένη ομάδα Ε & Α και δυνατότητες κατασκευής και βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Πλεονεκτήματα του προϊόντος:

1、Κατασκευή από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, ελαφριά ποιότητα προϊόντος.

2、Υιοθέτηση αδιαβατικού σχεδιασμού πολλαπλών στρωμάτων υψηλού κενού.

3、Εγγύηση συνείδησης προϊόντος, όχι λιγότερο από πέντε χρόνια διάρκειας ζωής,

4, εξοπλισμένο με προστατευτικό μανίκι, εύκολο στη μεταφορά του προϊόντος, αλλά και για να αποτρέψει το προϊόν από χτυπήματα και μώλωπες κατά τη χρήση.

5, ευέλικτη περιστροφή της λαβής μεταφοράς, εύκολη στη μεταφορά.

6、Προαιρετικό καπάκι ασφάλισης για την προστασία της ασφάλειας των δειγμάτων που αποθηκεύονται στο δοχείο.

Η φιάλη Dewar της TianChi είναι ένας κατασκευαστής που ασχολείται με την κατασκευή φιαλών Dewar εδώ και 13 χρόνια και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, βάζουμε την καρδιά μας σε αυτό, και οι πελάτες μας είναι άνετα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο







Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou