Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.01.2024 01:05

Μπουκάλι Dewar πίεσης υγρού αζώτου

Απάντηση στην αγγελία

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται κυρίως για την πλήρωση φιαλών υγρού αζώτου από εργαστηριακά dewars υγρού αζώτου, χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα υγρού αζώτου στο δοχείο για την αεριοποίηση και την πίεση του δοχείου για την αυτόματη εκκένωση του υγρού, για την επίτευξη του σκοπού της αναπλήρωσης υγρού αζώτου για άλλα δοχεία. Τα δοχεία υγρού αζώτου της σειράς αυτοπίεσης είναι εξοπλισμένα με βαλβίδα ενίσχυσης της πίεσης, βαλβίδα εκροής υγρού, μανόμετρο, βαλβίδα ασφαλείας και βαλβίδα εκκένωσης, τα οποία έχουν τα πλεονεκτήματα της εύκολης λειτουργίας και της χαμηλής απώλειας εξάτμισης υγρού αζώτου κατά τη διαδικασία εκροής υγρού.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

1. αδιαβατικός σχεδιασμός υψηλού κενού, που εξασφαλίζει χαμηλό ρυθμό εξάτμισης του υγρού αζώτου για βραχυπρόθεσμη συντήρηση και μεταφορά.

2. Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αντοχή στη διάβρωση, υψηλή αντοχή.

3. Πενταετής εγγύηση κενού.

4. Με προστατευτικό δακτύλιο λειτουργίας.

5. Τέλεια δομή ασφαλείας.

6. Εύκολη και αξιόπιστη λειτουργία της βαλβίδας.

7. Με καθολικούς τροχούς για εύκολη μετακίνηση.

Η φιάλη Dewar της TianChi KGSQ επικεντρώνεται στην κατασκευή φιαλών Dewar εδώ και 13 χρόνια, με μια αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής για να διασφαλιστεί η χρήση της φιάλης Dewar χωρίς ανησυχία, όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001, ΕΕ CE. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, δεδομένου ότι η σειρά συμπίεσης του όγκου της δεξαμενής υγρού αζώτου μπορεί να επιλεγεί, με την προαιρετική αγορά ανάλογα με τις ανάγκες, αν έχετε αμφιβολίες, καλωσορίζουμε τις ερωτήσεις σας!




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou