Κατάλογος
Κατάλογος

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Απάντηση στην αγγελία

Ως εργολάβος ECP στην Κίνα, η SL Tech εστιάζει στην παροχή κινεζικής προηγμένης χημικής τεχνολογίας άνθρακα, πετροχημικών και χημικής τεχνολογίας φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας υπεροξειδίου του υδρογόνου, της μονάδας οξικού αιθυλεστέρα, της μονάδας οξικού βουτυλεστέρα, της διαδικασίας σταθερής κλίνης, της μονάδας υπεροξειδίου του υδρογόνου και της τεχνολογίας MMA σε παγκόσμιους πελάτες.

Η Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) είναι μια νέα τεχνολογική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών EPC και στην εισαγωγή και εξαγωγή χημικών φυτών, με την έδρα της να βρίσκεται στην Κίνα (Hubei) Pilot Free Trade Zone και ένα γραφείο στο Wuxi. Επίσης, είναι μέτοχος της Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. με παραγωγική ικανότητα οξικού μεθυλεστέρα 20.000TPA και της Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. Αφιερωμένη στην αποθείωση του ντίζελ με τη διαδικασία μη υδρογόνωσης.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή κινεζικών προηγμένων χημικών τεχνολογιών άνθρακα, πετροχημικών και χημικών τεχνολογιών φυσικού αερίου σε ξένους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας υπεροξειδίου του υδρογόνου, του εργοστασίου οξικού αιθυλεστέρα, του εργοστασίου οξικού βουτυλεστέρα, της διαδικασίας σταθερής κλίνης, του εργοστασίου υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Εν τω μεταξύ, με την ολοένα και μεγαλύτερη ανάπτυξη της χημικής τεχνολογίας της Κίνας (μερικές από αυτές φτάνουν ακόμη και στο κορυφαίο επίπεδο στον κόσμο), και ανάλογα με την πολυετή εμπειρία της ομάδας της στο εξωτερικό εμπόριο χημικών εγκαταστάσεων, η SL Tech είναι επίσης αφοσιωμένη στην παροχή προηγμένων χημικών προϊόντων άνθρακα της Κίνας, χημικών προϊόντων πετρελαίου και χημικών τεχνολογιών φυσικού αερίου σε ξένους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων. τεχνολογία υπεροξειδίου του υδρογόνου, τεχνολογία MMA, τεχνολογία syngas to MEG, τεχνολογία PO, τεχνολογία PPC, τεχνολογία UHMWPE, τεχνολογία διαλυτών ηλεκτρονικής ποιότητας κ.λπ.




Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα