Κατάλογος
Κατάλογος

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

DIEP MINH CHAU SERVICE TRADING COMPANY LIMITED

07.07.2023 00:00

Μπόλ και μαχαιροπήρουνα με κέλυφος καρύδας - το σπουδαίο προϊόν της φύσης από το Βιετνάμ

Απάντηση στην αγγελία

Η DMC είναι μια παγκόσμια εταιρεία που ειδικεύεται στις εισαγωγές/εξαγωγές γεωργικών, υδρόβιων και θαλασσινών προϊόντων. Η υψηλής ποιότητας γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει φρέσκα και κατεψυγμένα θαλασσινά (γαρίδες, καβούρια, αστακούς και άλλα), καθώς και γεωργικά προϊόντα (φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, μπαχαρικά και χειροτεχνήματα).

Ηεταιρεία μας είναι υπερήφανη που έχει καλή φήμη στην παροχή φιλικών προς το περιβάλλον και βιώσιμων εναλλακτικών λύσεων από καρύδα και θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.


Λίγα πράγματα για τα προϊόντα μας:

  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας: Κατασκευασμένα από 100% φυσικά και ανανεώσιμα υλικά, που προέρχονται από τις καλύτερες φυτείες καρύδας στο Βιετνάμ.
  • Βιώσιμο υλικό: Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα κελύφη καρύδας, κάθε κομμάτι αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά και υφή της καρύδας.
  • Χειροποίητη ποιότητα: Φροντισμένη χειροποίητη κατασκευή από ειδικευμένους Βιετναμέζους τεχνίτες για εξαιρετική ποιότητα και ατομικότητα.
  • Ευέλικτη χρήση: Ελαφρύ, ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό, ιδανικό για διάφορες εφαρμογές στην κουζίνα.
  • Σκεύη φιλικά προς το περιβάλλον: Μετατρέποντας τα κελύφη καρύδας σε φιλικά προς το περιβάλλον μπολ, κεριά και φλιτζάνια, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και υποστηρίζοντας την πράσινη διαβίωση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για λογικές τιμές, υπηρεσίες και περισσότερες πληροφορίες. Επιπλέον, παρέχουμε ευέλικτους όρους πληρωμής και γρήγορη αποστολή για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο για να αντιμετωπίσουμε άμεσα οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία μπορεί να έχετε.

Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας!

Ειλικρινά.

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Βιετνάμ

Περιοχή
Thu Duc City

Τοποθεσία
Building S702 Vinhomes Grand Park, Long Binh Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam