Κατάλογος
Κατάλογος

Τεμαχιστής μετάλλων προς πώληση

10.07.2023 00:00

Τεμαχιστής μετάλλων προς πώληση

Απάντηση στην αγγελία

Γραμμή τεμαχισμού θραυσμάτων PSX 2240-3150KW

Η κύρια ισχύς του κινητήρα του τεμαχιστή θραυσμάτων μετάλλων (PSX80104/88104) περιλαμβάνει κυρίως:2240KW-3150KW

PSX88104 μήκος διάταξης ολόκληρης της γραμμής: 82m;

Το ευρύτερο σημείο του τεμαχιστή: 23m;

Το υψηλότερο σημείο του τεμαχιστή:



ο τεμαχιστής μετάλλων, επίσης γνωστός ως θραυστήρας μετάλλων ή μηχανή ανακύκλωσης μετάλλων, είναι ένα στιβαρό βιομηχανικό μηχάνημα ειδικά σχεδιασμένο για τον τεμαχισμό και τη μείωση των μεταλλικών υλικών σε μικρότερα θραύσματα ή κομμάτια. Χρησιμοποιείται συνήθως σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης, μάντρες και διάφορες βιομηχανίες που ασχολούνται με μεταλλικά απόβλητα και επεξεργασία.

Ο πρωταρχικός σκοπός ενός τεμαχιστή μετάλλων είναι να διασπάσει και να τεμαχίσει μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα ή υλικά σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα μεγέθη. Η διαδικασία αυτή διευκολύνει τον αποτελεσματικό χειρισμό, τη μεταφορά και την ανακύκλωση των μεταλλικών αποβλήτων, καθώς και την εξαγωγή πολύτιμων μετάλλων για επαναχρησιμοποίηση.

(Ο εξοπλισμός μπορεί να κάνει στροφή κάτω από την κύρια μηχανή ή μαγνητικό διαχωρισμό κ.λπ, και ο κύριος κινητήρας μπορεί να βυθιστεί εν μέρει ή ολόκληρος στο υπέδαφος, η συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να σχεδιαστεί και να διευθετηθεί από τους μηχανικούς μας σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του πελάτη)

τεμαχιστής μετάλλων Παράμετροι προϊόντος

Μοντέλο
Τύπος κύριου κινητήρα
Πλάτος ανοίγματος τροφοδοσίας(mm)
Ισχύς κύριου κινητήρα (kw/HP)
Ποσότητα τροφοδοσίας (T/H)
PSX-2240
PSJ80104
2500
2240KW / 3000HP
40-50 τόνοι/ώρα
PSX-3150
PSJ88104
2500
3150KW / 4000HP
70-100 τόνοι/ώρα


τεμαχιστής μετάλλων Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

Στιβαρή κατασκευή: Οι τεμαχιστές μας είναι κατασκευασμένοι με υλικά και εξαρτήματα βαρέως τύπου, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή στη φθορά. Μπορείτε να βασιστείτε στα μηχανήματά μας για να παρέχουν σταθερή και αποτελεσματική απόδοση τεμαχισμού, μέρα με τη μέρα.

Ευέλικτες δυνατότητες τεμαχισμού: Τα μηχανήματα τεμαχισμού μετάλλων είναι κατασκευασμένα για να χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών υλικών, όπως χάλυβα, αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο και άλλα. Είτε πρόκειται για μεγάλα χύμα αντικείμενα είτε για μικρότερα κομμάτια, οι τεμαχιστές μας μπορούν να τα μειώσουν αποτελεσματικά στο επιθυμητό μέγεθος.

Υψηλή απόδοση τεμαχισμού: Με ισχυρούς κινητήρες και συστήματα κοπής ακριβείας, οι τεμαχιστές μας προσφέρουν λειτουργία υψηλής ταχύτητας και αποτελεσματική μείωση του υλικού. Θα βιώσετε αυξημένη παραγωγικότητα και μειωμένο χρόνο επεξεργασίας, βελτιστοποιώντας τη συνολική ροή εργασίας σας.

Προσαρμοσμένες λύσεις: Καταλαβαίνουμε ότι διαφορετικές βιομηχανίες και εφαρμογές έχουν μοναδικές ανάγκες τεμαχισμού. Γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμόσιμες επιλογές για τους καταστροφείς μετάλλων μας. Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να προσαρμόσει τις προδιαγραφές του μηχανήματος, όπως η ικανότητα τεμαχισμού, το μέγεθος τροφοδοσίας και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Please Select..