Κατάλογος
Κατάλογος

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd.

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd.

Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd.

10.07.2023 00:00

Πάροχος αρχιτεκτονικού μοντέλου

Απάντηση στην αγγελία

Πουλάμε αρχιτεκτονικά μοντέλα που έχουν προσαρμοστεί στον πελάτη σύμφωνα με το σχέδιο CAD ή το τρισδιάστατο σχέδιο που παρέχει ο πελάτης.

Η Shanghai Chenmen Technology Co., Ltd., η οποία βρίσκεται στη Σαγκάη της Κίνας, είναι ένας προμηθευτής που επικεντρώνεται στην παροχή αρχιτεκτονικών μοντέλων κλίμακας.

Η εταιρεία διαθέτει επαγγελματικές ομάδες σχεδιασμού και παραγωγής μοντέλων και χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης, τεχνολογία κοπής με λέιζερ και τεχνολογία χάραξης CNC για να παρέχει στους παγκόσμιους πελάτες ένα πλήρες φάσμα λύσεων αρχιτεκτονικών μοντέλων, όπως μοντέλα προβολής ακινήτων, τραπέζια άμμου για εμπορικά και γραφειακά κτίρια, τραπέζια άμμου για πολεοδομικό σχεδιασμό και βιομηχανικά μοντέλα. Η εταιρεία έχει πλούσια εμπειρία στην παράδοση αρχιτεκτονικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των κτιριακών έργων ορόσημων, των έργων γνωστών κατασκευαστών και των έργων διάσημων αρχιτεκτόνων, έχει παραδώσει με επιτυχία έργα μεγάλης κλίμακας σε πολλές χώρες ή περιοχές, για παράδειγμα στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ (Κίνα), το Κατάρ, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Shanghai / 上海

Τοποθεσία
Shanghai