Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Δοχείο σπέρματος με υγρό άζωτο

Απάντηση στην αγγελία

Κατάλληλο για εργαστήρια τεχνητής γονιμοποίησης

Οι φιάλες υγρού αζώτου της Tianchi είναι κατασκευασμένες από αεροδιαστημικό αλουμίνιο υψηλής αντοχής. Το υλικό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και σταθερό και είναι ιδανικό για την αποθήκευση υγρού αζώτου. Το εσωτερικό της φιάλης dewar είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου διπλής στρώσης με στρώμα υψηλού κενού στο σάντουιτς και η εσωτερική επένδυση είναι τυλιγμένη με θερμομονωτικά υλικά, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μακροχρόνια αποθήκευση υγρού αζώτου. Το στόμιο της φιάλης είναι αυλακωμένο για να διευκολύνει την αποθήκευση κάδων ή καλαθιών και το καπάκι της φιάλης δεν είναι σφραγισμένο για να αποφεύγονται κίνδυνοι ασφαλείας από την εξάτμιση του υγρού αζώτου. Η εργαστηριακή σειρά δεξαμενών υγρού αζώτου είναι επίσης εξοπλισμένη με καπάκια που κλειδώνουν για να διασφαλίζεται η ασφάλεια των δειγμάτων.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

1. Κλειδώσιμο και εύκολο στη συντήρηση καπάκι.

2. Πολυστρωματικός, τετράγωνος κύλινδρος ανύψωσης για την αποθήκευση μεγαλύτερων δειγμάτων.

3. Τετράγωνο πλαστικό κουτί σχεδιασμένο για την αποθήκευση εργαστηριακών δειγμάτων.

4. Μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικό καροτσάκι μεταφοράς για μετακίνηση σε εσωτερικούς χώρους.

5. Μπορεί να εξοπλιστεί με συναγερμό στάθμης υγρού που υποδεικνύει αυτόματα τη θερμοκρασία στο δοχείο. Ηχεί συναγερμός σε περίπτωση υπέρβασης του εύρους ελέγχου της θερμοκρασίας, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των αποθηκευμένων δειγμάτων.

6. Έλεγχος της θερμοκρασίας υγρού αζώτου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

7. Πενταετής εγγύηση κενού

8. Ελαφρύς, ανθεκτικός στη διάβρωση σχεδιασμός από αεροδιαστημικό αλουμίνιο

9. Μεγαλύτερα ανοίγματα λαιμού φιάλης

10. Εύκολη πρόσβαση στα αποθηκευμένα δείγματα

11. Σχεδιασμός καλαθιού για περισσότερα δείγματα.

Οι φιάλες Dewar της Tencent KGSQ κατασκευάζονται με μια αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη χρήση των φιαλών Dewar. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων (PQSIQ). Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων (PQSIQ). Είμαστε κατασκευαστής, παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.







Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan