Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.11.2023 10:05

Δοχείο υγρού αζώτου, κρυογονική δεξαμενή από κράμα αλουμινίου

Απάντηση στην αγγελία

Τα εργαστηριακά Dewars της σειράς YDS της Tianchi είναι κατασκευασμένα από ειδικό αεροδιαστημικό υλικό αλουμινίου, με τα πλεονεκτήματα του χαμηλού ρυθμού εξάτμισης υγρού αζώτου, του μικρού βάρους, του μικρού αποτυπώματος, της αποτελεσματικής αποθήκευσης μεγαλύτερων δειγμάτων για κατάψυξη κ.λπ., τα οποία μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των επαγγελματιών του εργαστηρίου.

Όλα τα μοντέλα φιαλών εργαστηριακού Dewar μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ράφια και κουτιά κατάψυξης για να εξασφαλίσουν την άνετη αποθήκευση των δειγμάτων. Εν τω μεταξύ, αυτή η σειρά προϊόντων μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τους χρήστες που χρησιμοποιούν υγρό άζωτο για την επεξεργασία με βαθιά κατάψυξη εξαρτημάτων, η οποία έχει τα πλεονεκτήματα του μεγάλου διαμετρήματος και της εύκολης λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

1、Πιστοποιητικά CE και ISO της ΕΕ,

2、Μεγάλη χωρητικότητα, χαμηλή κατανάλωση υγρού αζώτου,

3、Εξοπλισμένο με καπάκι ασφάλισης και φιλικό προς τη συντήρηση καπάκι ασφάλισης για την ασφάλεια των δειγμάτων,

4、Πολυστρωματικός τετράγωνος κάδος ανύψωσης, η κύρια χωρητικότητα αποθήκευσης δειγμάτων είναι μεγαλύτερη,

5、Τετράγωνο πλαστικό κουτί, σχεδιασμένο για την αποθήκευση φιαλών Dewar,

6、Εξοπλισμένο με ειδικό όχημα μεταφοράς, βολικό για μετακίνηση σε εσωτερικούς χώρους,

7、Μπορεί να εξοπλιστεί με χάρακα στάθμης υγρού, ο οποίος είναι βολικός για τη μέτρηση της εναπομένουσας ποσότητας υγρού αζώτου στο δοχείο,

8、Προαιρετικά με παρακολούθηση στάθμης υγρού, όταν η στάθμη του υγρού είναι χαμηλότερη από την τιμή παρακολούθησης για διάφορους τρόπους συναγερμού, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του δείγματος,

9、Κατασκευάζεται από κράμα αλουμινίου, ανθεκτικό στη διάβρωση και σε χαμηλές θερμοκρασίες,

10、Πέντε χρόνια εγγύηση κενού, άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση,

Η φιάλη TianChi KGSQ Dewar εκτελεί αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας του "Βιολογικού δοχείου υγρού αζώτου GB/T 5458-2012" κατά την παραγωγή και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou