Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

03.10.2023 03:05

Δεξαμενές υγρού αζώτου, δεξαμενές αποθήκευσης σπέρματος για την κτηνιατρική

Απάντηση στην αγγελία

Το προϊόν χρησιμοποιείται για τη μακροχρόνια αποθήκευση υγρού αζώτου και δειγμάτων και έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών φιαλών Dewar. Το άνοιγμα της δεξαμενής είναι αυλακωμένο, το οποίο είναι βολικό για τη στερέωση και τον προσδιορισμό της θέσης των βαρελιών ή των καλαθιών και δεν είναι εύκολο να αναμειχθούν τα δείγματα- το άνοιγμα της δεξαμενής μπορεί να εξοπλιστεί με διάταξη ασφάλισης, η οποία εξασφαλίζει την ασφάλεια των δειγμάτων.η δομή κενού διπλού στρώματος από αεροδιαστημικό αλουμίνιο παρατείνει σημαντικά τον χρόνο αποθήκευσης του υγρού αζώτου και την ισορροπία της εσωτερικής θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αξεσουάρ, ενώ υπάρχουν επίσης διάφοροι όγκοι και ανοίγματα για να επιλέξετε.

Χαρακτηριστικά

1. Κατασκευασμένο από αεροδιαστημικό αλουμίνιο υψηλής αντοχής, καλής ποιότητας και εύκολο στη μεταφορά, μπορεί να αποθηκεύσει υγρό άζωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2. Ευρύ φάσμα εφαρμογών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατεψυγμένη αποθήκευση σπόρων στην κτηνοτροφία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δείγματα ιατρικής έρευνας και συντήρηση ιστών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία με κοινές δερματικές παθήσεις χρησιμοποιώντας τις κρυογονικές ιδιότητες του υγρού αζώτου.

3. Δίσκος ευθυγράμμισης αυλακώσεων λαιμού για εύκολη στερέωση του βαρελιού.

4. Ανοξείδωτο βαρέλι με δύο σχέδια διαρρέοντος πυθμένα και σφραγισμένου πυθμένα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς.

5. Ο σωλήνας λαιμού είναι κατασκευασμένος από ειδικό υλικό fiberglass, το οποίο έχει καλή αντοχή σε χαμηλή θερμοκρασία και διατήρηση της θερμότητας.

6. Σχεδιασμός καπακιού κλειδώματος, ένα καπάκι, μία κλειδαριά, ασφαλές και χωρίς ανησυχία.

7. Μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ειδικό καρότσι μεταφοράς, βολικό για μετακίνηση σε εσωτερικούς χώρους.

8. Πενταετής εγγύηση κενού και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Οι φιάλες Dewar της Tianci KGSQ ειδικεύονται στην κατασκευή φιαλών Dewar εδώ και 13 χρόνια, με μια αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής που εξασφαλίζει την ξέγνοιαστη χρήση των φιαλών Dewar. Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Παρακολούθησης και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001 και CE της ΕΕ. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.






Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou