Κατάλογος
Κατάλογος

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Συγκόλληση υπό κενό με το VVBM 150 της IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Απάντηση στην αγγελία

Η συγκόλληση υπό κενό είναι μια προτιμώμενη θερμική μέθοδος για τη σύνδεση διαφόρων υλικών, συμπεριλαμβανομένων απαιτητικών υλικών όπως καρβίδιο βολφραμίου, κεραμικά και υλικά με βάση το διαμάντι, όπως στερεά PCD, MCD, CVD κ.λπ.

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, όπως η συγκόλληση με φλόγα αερίου, η συγκόλληση υπό κενό είναι φιλική προς το περιβάλλον και καθαρή, καθώς δεν χρησιμοποιεί εύφλεκτα αέρια ή ροές. Η κατανάλωση ενέργειας παρακολουθείται εύκολα μέσω της οθόνης του μηχανήματος.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία είναι επίσης πιο απαιτητική, καθώς κάθε υλικό απαιτεί ατομική επιλογή του σύρματος πλήρωσης συγκόλλησης και διαφορετικές παραμέτρους συγκόλλησης, όπως η κλίση ράμπας, ο χρόνος συγκράτησης και η ράμπα ψύξης.

Η IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH έχει αναπτύξει το VVBM 150, έναν αξιόπιστο και ικανό για τη Βιομηχανία 4.0 κάθετο θάλαμο κενού με αντλία Turbo Pfeiffer Vacuum και ελεγκτή BECKHOFF PLC προγραμματισμένο από την IEW για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Για την ελαχιστοποίηση της μόλυνσης και τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των εξαρτημάτων, ως θάλαμος κενού χρησιμοποιείται ένας γυάλινος σωλήνας χαλαζία χωρίς μέταλλα. Ο θάλαμος κενού 2 ζωνών επιτρέπει ομοιογενείς θερμοκρασίες εντός του θαλάμου με απόκλιση μικρότερη από 10 °C.

Οι προσεκτικά ρυθμιζόμενες ράμπες θερμοκρασίας μειώνουν τη θερμική καταπόνηση των συγκολλημένων εξαρτημάτων και η διαδικασία συγκόλλησης υπό κενό μπορεί να αναπαραχθεί αξιόπιστα. Το VVBM 150 επιτρέπει την επεξεργασία πολλαπλών τύπων προϊόντων σε έναν ενιαίο κύκλο συγκόλλησης, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν παρόμοιο μέγεθος, ώστε να διασφαλίζονται συνεπή αποτελέσματα συγκόλλησης. Τα σχέδια του καταστήματος μπορούν να αντιστοιχιστούν στα κατάλληλα προγράμματα και να αποθηκευτούν στη μονάδα για την ταυτόχρονη συγκόλληση αντίστοιχων ομάδων προϊόντων.

Το VVBM 150 ξεχωρίζει όχι μόνο για την προηγμένη τεχνολογία και την ακρίβεια, αλλά και για την υψηλή αποδοτικότητα κόστους. Η δυνατότητα ταυτόχρονης επεξεργασίας πολλών τύπων προϊόντων σε έναν κύκλο συγκόλλησης αυξάνει την παραγωγικότητα και εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Η αξιόπιστη αναπαραγωγιμότητα της διαδικασίας συγκόλλησης ελαχιστοποιεί τα απορρίμματα και βελτιστοποιεί την κατανάλωση υλικών, καθιστώντας το VVBM 150 μια οικονομικά αποδοτική λύση για απαιτητικές εφαρμογές.

Το VVBM 150 είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της IEW στην έρευνα και την ανάπτυξη και επιτρέπει πρωτοφανή ευελιξία χάρη στην καινοτόμο κάθετη διάταξη του θαλάμου κενού από χαλαζία γυαλί. Η εξαιρετικά ομοιογενής κατανομή της θερμοκρασίας εντός του θαλάμου εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα συγκόλλησης με απόκλιση θερμοκρασίας μικρότερη από 10 °C. Η IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρωτοποριακή λύση VVBM 150, η οποία ανεβάζει την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα και τη συνολική ποιότητα της διαδικασίας συγκόλλησης υπό κενό σε νέο επίπεδο και θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο.


 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Αυστρία