Κατάλογος
Κατάλογος

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

22.09.2023 01:10

Βιολογικός περιέκτης υγρού αζώτου

Απάντηση στην αγγελία

Η εργαστηριακή σειρά φιαλών υγρού αζώτου Dewar ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των επαγγελματιών, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της χαμηλής κατανάλωσης υγρού αζώτου και της μεσαίας χωρητικότητας αποθήκευσης για την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των πειραματιστών, το μικρό βάρος του δοχείου και τις μικρές απαιτήσεις χώρου, παρέχοντας μεγαλύτερη χωρητικότητα κατάψυξης και αποθήκευσης δειγμάτων και βολική πρόσβαση των πειραματιστών στα δείγματα για την ασφάλεια των δειγμάτων.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

1. Διαφορετικά μοντέλα με διαφορετική χωρητικότητα αποθήκευσης δειγμάτων

2. Ανθεκτική δομή αλουμινίου υψηλής αντοχής, ελαφρύ κράμα αλουμινίου, παρέχοντας καπάκι κλειδώματος με δυνατότητα κλειδώματος.

3. Μοναδική διαδικασία ψεκασμού πλαστικού στην εξωτερική επιφάνεια

4. Σχεδιασμός μόνωσης πολλαπλών στρώσεων υψηλού κενού

5. Προηγμένη τεχνολογία κενού

6. Ελαφρύ δοχείο, λιγότερες απαιτήσεις χώρου

7. Πενταετής εγγύηση κενού

Οι φιάλες Dewar της TianChi KGSQ έχουν εξειδικευτεί στην κατασκευή φιαλών Dewar εδώ και 13 χρόνια, με αξιόπιστη διαδικασία κατασκευής, που εγγυάται την ξέγνοιαστη χρήση των φιαλών Dewar και όλα τα προϊόντα έχουν περάσει τη λειτουργική δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντων. Πέρασε την πιστοποίηση ποιότητας ISO9001, ΕΕ CE. Είμαστε κατασκευαστής, παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τέλεια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Henan

Τοποθεσία
Zhengzhou