Κατάλογος
Κατάλογος

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Κίνα Ταχεία εταιρεία σχηματοποίησης έγχυσης

Απάντηση στην αγγελία

Η ταχεία χύτευση με έγχυση, επίσης γνωστή ως ταχεία εργαλειοποίηση ή ταχεία πρωτοτυποποίηση, είναι μια διαδικασία κατασκευής που χρησιμοποιείται για τη γρήγορη παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων χαμηλού όγκου. Πρόκειται για μια παραλλαγή της παραδοσιακής χύτευσης με έγχυση, η οποία είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνική κατασκευής για την παραγωγή μεγάλων όγκων πλαστικών εξαρτημάτων.



Το κύριο πλεονέκτημα της ταχείας χύτευσης με έγχυση είναι η ικανότητά της να επιταχύνει τον κύκλο παραγωγής για εξαρτήματα χαμηλού όγκου. Περιλαμβάνει τη χρήση καλουπιών από αλουμίνιο ή μαλακό χάλυβα αντί των πιο ανθεκτικών και ακριβών χαλύβδινων καλουπιών που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή χύτευση με έγχυση. Αυτά τα καλούπια μπορούν να κατασκευαστούν πολύ ταχύτερα και με χαμηλότερο κόστος, καθιστώντας την ταχεία χύτευση με έγχυση μια βιώσιμη επιλογή για την κατασκευή πρωτοτύπων και μικρών σειρών παραγωγής.



Η διαδικασία περιλαμβάνει συνήθως τα ακόλουθα βήματα:

Σχεδιασμός και κατασκευή πρωτοτύπων: Ο σχεδιασμός του τεμαχίου δημιουργείται με τη χρήση λογισμικού σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD). Ένα πρωτότυπο του εξαρτήματος μπορεί να δημιουργηθεί με τη χρήση τεχνικών όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση για την επαλήθευση του σχεδιασμού πριν προχωρήσει στην παραγωγή.



Παραγωγή καλουπιών: Το καλούπι κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας αλουμίνιο ή μαλακό χάλυβα, το οποίο μπορεί να κατεργαστεί με μηχανική κατεργασία ή να εκτυπωθεί τρισδιάστατα. Αυτό το βήμα είναι συνήθως ταχύτερο και πιο οικονομικό σε σύγκριση με την παραγωγή χαλύβδινων καλουπιών που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή χύτευση με έγχυση.



Χύτευση με έγχυση: Το καλούπι τοποθετείται σε μια μηχανή χύτευσης με έγχυση και το λιωμένο πλαστικό υλικό εγχέεται υπό υψηλή πίεση στην κοιλότητα του καλουπιού. Το υλικό στερεοποιείται γρήγορα και παίρνει το σχήμα του καλουπιού.



Αφαίρεση και φινίρισμα του τεμαχίου: Μόλις το πλαστικό στερεοποιηθεί, το καλούπι ανοίγει και το τεμάχιο αφαιρείται. Τυχόν πλεονάζον υλικό ή ατέλειες κόβονται ή εξομαλύνονται για να επιτευχθεί η επιθυμητή τελική εμφάνιση.



Οι υπηρεσίες ταχείας χύτευσης με έγχυση προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους χύτευσης με έγχυση.


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Περιοχή
china