Κατάλογος
Κατάλογος

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ υγρού τύπου Winner 2000ZD υψηλής ακρίβειας με τεχνολογία δοκιμών τριών μπλοκ

27.08.2023 00:00

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ υγρού τύπου Winner 2000ZD υψηλής ακρίβειας με τεχνολογία δοκιμών τριών μπλοκ

Απάντηση στην αγγελία

Περιγραφή προϊόντος

Ο ευφυής αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner2000ZD/Winner2000ZDE, εκτελεί αυτόματη δοκιμή, αυτόματη ευθυγράμμιση, αυτόματη παροχή νερού, αυτόματη αποστράγγιση, αυτόματη αφαίρεση φυσαλίδων, αυτόματη διασπορά με υπερήχους, αυτόματο καθαρισμό κ.λπ., πραγματοποιώντας πραγματικά λειτουργία με ένα πλήκτρο. Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο σύστημα δειγματοληψίας, το οποίο αποτρέπει αποτελεσματικά τα προβλήματα καθίζησης μεγάλων σωματιδίων στη γραμμή κυκλοφορίας και εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια. Υιοθετεί ολοκληρωμένη αρχή μέτρησης μεγέθους σωματιδίων με περίθλαση λέιζερ με φωτοηλεκτρικό ανιχνευτή δακτυλίου υψηλής ευαισθησίας, βελτιώνοντας σημαντικά την ακρίβεια της δοκιμής, αρχικά σχεδιασμένη τεχνολογία λογισμικού ελεύθερης ρύθμισης χωρίς περιορισμούς, μια αληθινή αντανάκλαση της κατανομής μεγέθους σωματιδίων, για να διασφαλιστεί η αλήθεια και η ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χρήση των εργαστηρίων των επιχειρήσεων, των κολεγίων και των πανεπιστημίων και των ερευνητικών ινστιτούτων.

Κύρια χαρακτηριστικά


1, Προηγμένος σχεδιασμός οπτικής διαδρομής:
Μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική μετασχηματισμού Fourier του συγκλίνοντος φωτός απελευθερώνει το αδέσποτο φως σε μεγάλες γωνίες σκέδασης από τον περιορισμό του ανοίγματος του φακού Fourier. Η εστιακή απόσταση μειώνεται για να βελτιωθεί η ανάλυση του οργάνου και η φωτοδίοδος πυριτίου πολλαπλών στοιχείων σε σχήμα δακτυλίου εξασφαλίζει ότι συλλαμβάνονται όλα τα φωτεινά σήματα από τα σωματίδια, βελτιώνοντας σημαντικά την ανάλυση.

2,Ενσωματωμένη αυτόματη μονάδα υγρής διασποράς:
Έχουμε ταιριάξει προσεκτικά τον αναδευτήρα, τη μονάδα διασποράς υπερήχων και τους σωλήνες κυκλοφορίας του δείγματος και τα έχουμε ενσωματώσει στο όργανο. Ένας τέτοιος ολοκληρωμένος σχεδιασμός αποτρέπει αποτελεσματικά την ανομοιογενή διασπορά και την καθίζηση μεγάλων σωματιδίων που παρατηρείται σε σχεδιασμούς όπου αυτές οι μονάδες διασποράς είναι ξεχωριστές από τα όργανα και οι σωλήνες κυκλοφορίας του δείγματος είναι συνεπώς πολύ μακριές.

3, Απεριόριστες τεχνικές αντιστοίχισης:
Το λογισμικό ανάλυσης σωματιδίων χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική απεριόριστης προσαρμογής δεδομένων που αναπτύξαμε εμείς για τη λήψη δεδομένων σχετικά με την πραγματική κατανομή μεγέθους σωματιδίων, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ερευνητές.

4,Θάλαμος μικροδειγμάτων (προαιρετικά):
Η χωρητικότητα του θαλάμου δειγμάτων είναι μόνο 10 ml. Αυτό βοηθάει όταν μετράτε ακριβά/αξιόλογα δείγματα ή δείγματα που είναι δύσκολο να διασκορπιστούν σε ένα μέσο.

5,Προηγμένος έλεγχος μετρήσεων: (Έξυπνη λειτουργία SOP)
Ο χρήστης μπορεί εύκολα να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες μέτρησης στον υπολογιστή και να λάβει ιδανικά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

6,Λειτουργία φιλική προς τον χρήστη:
Χειροκίνητη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία, ελεύθερα επιλέξιμο, για μέτρηση ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δείγματος. Υπό ορισμένες συνθήκες (π.χ. εάν το δείγμα έχει άγνωστα χαρακτηριστικά ή ειδικές απαιτήσεις μέτρησης), ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει πρώτα μια δοκιμαστική μέτρηση στη χειροκίνητη λειτουργία και στη συνέχεια, αφού αποκτήσει μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά του δείγματος και τις συνθήκες μέτρησης, να μετρήσει τα δείγματα στην αυτόματη λειτουργία.

7,Πλήρως αυτόματη ευθυγράμμιση της διαδρομής του φωτός:
Ένας ακριβής τετραφασικός υβριδικός βηματικός κινητήρας ευθυγραμμίζει αυτόματα τη διαδρομή της δέσμης και μπορεί να τη ρυθμίσει ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια έως και 0,1 um. Αυτό απαλλάσσει τον χρήστη από τη χειροκίνητη ρύθμιση της διαδρομής της δέσμης και βελτιώνει την ακρίβεια και τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων των μετρήσεων.

8,Γρήγορες μετρήσεις:
ρύθμιση " αυτόματης" λειτουργίας, όλες οι διαδικασίες λειτουργίας εκτελούνται αυτόματα, αυτόματη παροχή νερού, αυτόματη δειγματοληψία υπερήχων, ανάδευση, κυκλοφορία, έλεγχος υποβάθρου, δοκιμή δείγματος, ανάλυση, αποστράγγιση και καθαρισμός, γεγονός που μειώνει σημαντικά το χρόνο για τις μετρήσεις, η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο 2 λεπτά.

9,Ανάλυση δεδομένων:
Τα σφάλματα στα δεδομένα απορρίπτονται και τα αποτελέσματα των μετρήσεων επεξεργάζονται αυτόματα. Δεν απαιτείται χειροκίνητη επεξεργασία δεδομένων και η έξοδος είναι πιο τυποποιημένη.

Προδιαγραφές

Όνομα μοντέλου :Winner2000ZDE Winner2000ZD
Πρότυπα: ISO13320-1:1999, GB/T19077.1-2008, Q/JWN001-2009
Αρχή: αρχή σκέδασης MIE
Εύρος μέτρησης:
0,1μm-300μm
0,1-40μm/0,6-120μm/1-300μm


Αριθμός καναλιών:
78 τεμάχια
76*3 τεμάχια
Σφάλμα ακρίβειας:
<0,5% (εθνικό πρότυπο δείγματος D50 )
Σφάλμα επαναληψιμότητας:
<0,5% (εθνικό πρότυπο δείγματος D50 )
Πηγή φωτός:
λέιζερ He-Ne υψηλής ισχύος (λ= 632.8nm, P>2MW)
Διάρκεια ζωής>25000hours

Διασπορά
Μέθοδος
Υπέρηχοι
Συχνότητα: 40KHz Ισχύς: 35W, Χρόνος: ≥1S
Ανάδευση
Ταχύτητα περιστροφής:

ονομαστική ροή:8L/min Ονομαστική ισχύς:10W
Λίμνη δείγματος
Όγκος:350mL
Μικρο-
Λίμνη δείγματος
Όγκος: (διαθέσιμο)
Τρόπος λειτουργίας
Πλήρως αυτόματος και χειροκίνητος έλεγχος, ελεύθερα επιλέξιμο.
Παράμετροι εξόδου
D10,D50,D90,D100,S/V Παράμετροι αναφοράς
Σύστημα οπτικής βαθμονόμησης
Πλήρως αυτόματο
Ταχύτητα δοκιμής
<2min για κάθε φορά
Όγκος
L88cm×W39cm×H46cm
Καθαρό βάρος
41Kg

Εφαρμογή

Το Winner2000 χρησιμοποιείται ευρέως για τσιμέντο, κεραμικά, φάρμακα, βαφές, βαφές, παραγεμίσματα, χημικά προϊόντα, καταλύτες, σφυρηλάτηση, σκόνη, πρόσθετα, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτοευαίσθητα υλικά, καύσιμα, μεταλλικές και μη μεταλλικές σκόνες, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη και άλλα υλικά σε σκόνη.

Διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρή τήρηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών έως την επιθεώρηση της διαδικασίας και την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3. τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ποιοτικού ελέγχου.
4. Συναρμολογούνται μόνο εξειδικευμένα εξαρτήματα και ολόκληρος ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να ελέγχεται πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να υποβάλλεται σε δοκιμή ανακίνησης πριν από την αποστολή.





Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市