Κατάλογος
Κατάλογος

Υγρός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ υψηλής ακρίβειας

22.08.2023 00:00

Υγρός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ υψηλής ακρίβειας

Απάντηση στην αγγελία

Νικητής 2000ZD με τεχνολογία δοκιμών τριών μπλοκ >= 1 σετ

Περιγραφή προϊόντος


Ο ευφυής αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner2000ZD/Winner2000ZDE, εκτελεί αυτόματη δοκιμή, αυτόματη ευθυγράμμιση, αυτόματη παροχή νερού, αυτόματη αποστράγγιση, αυτόματη αφαίρεση φυσαλίδων, αυτόματη διασπορά με υπερήχους, αυτόματο καθαρισμό κ.λπ., πραγματοποιώντας πραγματικά τη λειτουργία ενός πλήκτρου. Υιοθετεί πλήρες ενσωματωμένο σύστημα δειγματοληψίας, αποτρέπει αποτελεσματικά τα προβλήματα καθίζησης μεγάλων σωματιδίων στον αγωγό κυκλοφορίας, εξασφαλίζει καλή ακρίβεια. Υιοθετεί ολοκληρωμένη αρχή μέτρησης μεγέθους σωματιδίων με περίθλαση λέιζερ με εξαιρετικά ευαίσθητο φωτοηλεκτρικό ανιχνευτή δακτυλίου που βελτιώνει σημαντικά την ακρίβεια της δοκιμής, πρωτότυπα σχεδιασμένη τεχνολογία λογισμικού ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς, μια αληθινή αντανάκλαση της κατανομής σωματιδίων, για να διασφαλιστεί η αλήθεια και η ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής. Ως εκ τούτου, ταιριάζει ιδιαίτερα στα εργαστήρια των επιχειρήσεων, των κολεγίων και των πανεπιστημίων και των ερευνητικών ιδρυμάτων για χρήση.

Κύρια χαρακτηριστικά

1, Προηγμένος σχεδιασμός της οπτικής διαδρομής:
Μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική μετασχηματισμού Fourier του συγκλίνοντος φωτός απελευθέρωσε το σκεδαζόμενο φως σε γωνίες μεγάλης διασποράς από τον περιορισμό του ανοίγματος του φακού Fourier. Το εστιακό μήκος μειώνεται για να βελτιωθεί η ανάλυση του οργάνου, και το σχήμα δακτυλίου της φωτοδιόδου πυριτίου πολλαπλών στοιχείων εξασφαλίζει τη συλλογή όλων των φωτεινών σημάτων των σωματιδίων, βελτιώνοντας ιδιαίτερα την ανάλυση.

2,Ενσωματωμένη αυτόματη μονάδα υγρής διασποράς:
Ευθυγραμμίσαμε προσεκτικά τη διάταξη ανάδευσης, τη μονάδα διασποράς υπερήχων και τους σωλήνες κυκλοφορίας του δείγματος και τα στερεώσαμε στο εσωτερικό του οργάνου. Ένας τέτοιος ενσωματωμένος σχεδιασμός αποτρέπει αποτελεσματικά την ανομοιογενή διασπορά και την καθίζηση των μεγάλων σωματιδίων, η οποία μπορεί να παρατηρηθεί στα σχέδια που αυτές οι μονάδες διασποράς διαχωρίζονται από τα όργανα, όπου οι σωλήνες κυκλοφορίας του δείγματος είναι επομένως πολύ μακριές, Το δείγμα θα διασκορπιστεί επαρκώς.

3,Τεχνικές προσαρμογής χωρίς περιορισμούς:
Το λογισμικό ανάλυσης σωματιδίων χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική προσαρμογής δεδομένων χωρίς περιορισμούς που αναπτύξαμε για να λάβουμε δεδομένα πραγματικής κατανομής μεγέθους σωματιδίων, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ερευνητές.

4,Θάλαμος μικροδειγμάτων (προαιρετικά):
Η χωρητικότητα του θαλάμου δειγμάτων είναι τόσο μικρή όσο μόνο 10ml. Αυτό βοηθάει στη μέτρηση ακριβών/πολύτιμων δειγμάτων ή δειγμάτων που είναι δύσκολο να διασκορπιστούν μέσα στο μέσο.

5,Σύγχρονος έλεγχος μέτρησης: (Intelligent SOP Operation)
Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν όλες τις διαδικασίες μέτρησης με απλή λειτουργία στον υπολογιστή και να έχουν ιδανικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

6,Φιλική προς το χρήστη λειτουργία:
χειροκίνητη λειτουργία και η αυτόματη λειτουργία, επιλέξτε ελεύθερα, για να μετρήσετε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δείγματος. Σε ορισμένες συνθήκες (π.χ. το δείγμα έχει άγνωστα χαρακτηριστικά ή υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για τις μετρήσεις), οι χρήστες μπορούν να κάνουν πρώτα μια δοκιμαστική μέτρηση στη χειροκίνητη λειτουργία και αφού έχουν μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά του δείγματος και τις συνθήκες μέτρησης, να μετρήσουν τα δείγματα στην αυτόματη λειτουργία.

7,Πλήρως αυτόματη ευθυγράμμιση της διαδρομής του φωτός:
Ένας ακριβής υβριδικός βηματικός κινητήρας τεσσάρων φάσεων ευθυγραμμίζει αυτόματα την οπτική διαδρομή και μπορεί να τη ρυθμίσει ανά πάσα στιγμή, η ακρίβεια είναι έως και 0,1um, Αυτό απαλλάσσει τους χρήστες από τη χειροκίνητη ρύθμιση της οπτικής διαδρομής και βελτιώνει την ακρίβεια και τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων των μετρήσεων.

8,Γρήγορες μετρήσεις:
ρύθμιση " αυτόματη" λειτουργία, όλες οι διαδικασίες λειτουργίας εκτελούνται αυτόματα, αυτόματη παροχή νερού, αυτόματη υπερηχητική δειγματοληψία, ανάδευση, κυκλοφορία, δοκιμή υποβάθρου, δοκιμή δείγματος, ανάλυση, αποστράγγιση και καθαρισμός, γεγονός που μειώνει σημαντικά το χρόνο για τις μετρήσεις, η πλήρης διαδικασία διαρκεί μόνο 2 λεπτά.

9, Ανάλυση δεδομένων:
Τα σφάλματα στα δεδομένα απορρίπτονται και τα αποτελέσματα των μετρήσεων επεξεργάζονται αυτόματα. Η χειροκίνητη επεξεργασία δεδομένων δεν είναι απαραίτητη και η έξοδος είναι πιο τυποποιημένη.

Εφαρμογή

Το Winner2000 χρησιμοποιείται ευρέως για τσιμέντο, κεραμικά, φάρμακα, βαφές, βαφές, επιθέματα, χημικά προϊόντα, καταλύτες, πηχτές, σκόνη, πρόσθετα, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτοευαίσθητα υλικά, καύσιμα, σκόνη μετάλλων και μη μετάλλων, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη και άλλα υλικά σε σκόνη.

Διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας.
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας τη δοκιμή κουνήματος πριν από την παράδοση.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

1. Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας.

2. Προσφορά υπηρεσίας δωρεάν εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό, εμείς
θα εισπράξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπραχθεί το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.

Συχνές ερωτήσεις

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς πρέπει να γνωρίζει τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά φαρμακείου χρειάζονται αναλυτή μεγέθους σωματιδίων ξηρού μοντέλου διασποράς.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη σκέδαση MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερου εύρους θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλου εύρους.


(3) Ποιο είναι το μέσο διασποράς;
Για τα υγρά μοντέλα, το νερό, η αιθανόλη ή οι οργανικοί διαλύτες απαιτούνται γενικά ως μέσο διασποράς, προκειμένου το δείγμα να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή σωματιδίων λέιζερ. Για τα μοντέλα ξηρής διασποράς, ως μέσο διασποράς χρησιμοποιείται μόνο πεπιεσμένος αέρας. Στην αγορά, το ξηρό μοντέλο σωματιδίων λέιζερ κοστίζει περισσότερο από το μοντέλο υγρής διασποράς, οπότε αν μπορείτε να δοκιμάσετε καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.

Για περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας παρέχουμε το πιο κατάλληλο μοντέλο σωματιδίων λέιζερ για εσάς!

Χρόνος παράδοσης:
Ποσότητα (σετ) 1 - 2 > 2
Χρόνος παράδοσης (ημέρες) 5 Προς διαπραγμάτευση
Προσαρμογή:
Προσαρμοσμένο λογότυπο (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ)
Προσαρμοσμένη συσκευασία (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ)
Προσαρμογή γραφικών (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ) Προσαρμογή γραφικών (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ) παραγγελία 1 σετ)
Λιγότερο
Λεπτομέρειες αγοράς
Προστασία με

Αποστολή:

Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή
για να διαπραγματευτείτε τις λεπτομέρειες αποστολής

Πληρωμές:---
Απολαύστε κρυπτογραφημένες και ασφαλείς πληρωμές Δείτε λεπτομέρειες

Επιστροφές & επιστροφές

Για ανεκπλήρωτα, ελλείψεις ή άλλα θέματα προϊόντος Δείτε λεπτομέρειες

Δυνατότητα προσφοράς
Δυνατότητα προσφοράς
500 σετ/σετ ανά μήνα
Συσκευασία & παράδοση
Λεπτομέρειες συσκευασίας
Η συσκευασία του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ είναι κουτί κόντρα πλακέ.
Λιμάνι
Qingdao/Hongkong
Παράδειγμα εικόνας:
package-img
Χρόνος παράδοσης:
Quantity(sets) 1 - 2 >2
Lead time (days) 5 To be negotiated


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
Provinz Shandong

Τοποθεσία
Ji'nan

Περισσότερες πληροφορίες