Κατάλογος
Κατάλογος

Καταλύτες με βάση την αρχή της σκέδασης MIE

12.04.2024 16:05

Καταλύτες με βάση την αρχή της σκέδασης MIE

Απάντηση στην αγγελία

Κατανομή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ των πρόσθετων ουσιών Νικητής 2005

Περιγραφή προϊόντος

Winner2005A/B έξυπνος πλήρως αυτόματος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων με περίθλαση λέιζερ με θεωρία σκέδασης MIE για την ακριβή δοκιμή της κατανομής μεγέθους σωματιδίων από 0,01/0,1μm έως 1000μm. Υιοθετεί διπλή δέσμη λέιζερ και ενσωματωμένο σύστημα προετοιμασίας δείγματος, έξυπνη λειτουργία, πολύ απλή στη χρήση για τον μηχανικό, προσφέρει ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα, ενσωματωμένος πλευρικός ανιχνευτής ευρείας γωνίας, βεβαιωθείτε ότι έχετε γωνίες σκέδασης σωματιδίων 0,01 μm.

Κύρια χαρακτηριστικά

(1) Διαδρομή φωτός: Το εύρος μέτρησης επεκτείνεται από 0,01μm-1000μm.

(2) Ευφυής πλήρως αυτόματος τρόπος λειτουργίας πραγματοποιεί δοκιμή με ένα κλειδί, αυτόματη παροχή νερού, διασπορά υπερήχων, κυκλοφορία και αποστράγγιση νερού, έτσι ώστε όχι μόνο να μπορεί να μειώσει τον φόρτο εργασίας, αλλά και να αποκτήσει καλύτερη επαναληψιμότητα μετά την απομάκρυνση των σφαλμάτων ανθρώπινων παραγόντων.

(3) Αυτόματο σύστημα ευθυγράμμισης οπτικής διαδρομής,
Η ακρίβεια τεσσάρων υβριδικών βηματικών κινητήρων στο αυτόματο σύστημα οπτικών εξαρτημάτων, μικροακρίβεια 0.01μm, το όργανο της φωτεινής διαδρομής είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό σημείο για να εξαλείψει το χειροκίνητο στη φωτεινή διαδρομή και τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αλλά και να ενισχύσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων των δοκιμών.
(4) Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα διασποράς δείγματος,
Αυτόματο σύστημα υγρής διασποράς, SOP πραγματοποιεί μια λειτουργία με ένα κλειδί.
θέτει μηχανική ανάδευση, διασπορά με υπερήχους και διαδρομή κυκλοφορίας σε ένα, Εξασφαλίζει την ομοιόμορφη διασπορά και κατανομή των σωματιδίων, αποφεύγει πολλά κακά φαινόμενα, όπως η ανομοιόμορφη κατανομή των σωματιδίων, η εναπόθεση μεγάλων σωματιδίων λόγω του μεγάλου εξωτερικού σωλήνα του συστήματος διασποράς, εγγυάται την αντιπροσωπευτικότητα του αποτελέσματος της δοκιμής.

(5) Λογισμικό ανάλυσης: υιοθετεί την τεχνολογία ευρεσιτεχνίας ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς, ώστε η ανάλυση των σωματιδίων να μην περιορίζεται από οποιεσδήποτε λειτουργίες, να αντικατοπτρίζει πραγματικά την κατανομή μεγέθους των σωματιδίων.

(6) Υψηλής ευαισθησίας φωτοανιχνευτές που συγκεντρώνουν όλα τα σήματα διασποράς των σωματιδίων, εξασφαλίζουν την καλή ακρίβεια.

(7)Παράμετροι εξόδου: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97,D98,set any value, S/V, D[3,2],D[4,3] )

Διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000.2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων.

3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ποιοτικού ελέγχου.
4. Μόνο εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας τη δοκιμή κουνήματος πριν από την παράδοση.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση
1. Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας. 2. Προσφέρετε δωρεάν υπηρεσία εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό, θα εισπράξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπραχθεί το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.

Συσκευασία & παράδοση

Ο εξοπλισμός δοκιμής σωματιδίων νικητή είναι ξύλινο κουτί συσκευασίας.

Θα στέλναμε το μηχάνημα με DHL, FeDex, China express, θαλασσίως και αεροπορικώς.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

αγοράστε τον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ που χρειάζεται να γνωρίζετε τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Σε γενικές γραμμές, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά φαρμακείου χρειάζονται αναλυτή μεγέθους σωματιδίων μοντέλου ξηρής διασποράς.


(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη σκέδαση MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερου εύρους θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλου εύρους.


(3) Ποιο είναι το μέσο διασποράς;
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, γενικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νερό, αλόχη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς. για το μοντέλο ξηρής διασποράς, χρησιμοποιήστε απλώς πεπιεσμένο αέρα ως μέσο διασποράς. στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρού τύπου είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν μπορεί να δοκιμάσει καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.

Περισσότερες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!

Αριθμός μοντέλου Νικητής 2005A Νικητής 2005B
Χρόνος παράδοσης:
Ποσότητα (σετ) 1 - 2 > 2
Χρόνος παράδοσης (ημέρες) 5 Προς διαπραγμάτευση
Προσαρμογή:
Προσαρμοσμένο λογότυπο (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ)
Προσαρμοσμένη συσκευασία (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ) Προσαρμοσμένη συσκευασία (Ελάχιστη παραγγελία 1 σετ). order 1 set)

Purchase details
Protection with

Shipping:

Contact supplier
to negotiate shipping details

Payments:---
Απολαύστε κρυπτογραφημένες και ασφαλείς πληρωμές Δείτε λεπτομέρειες

Επιστροφές & επιστροφές χρημάτων

Για ανεκπλήρωτα, ελλείποντα ή άλλα ζητήματα σχετικά με το προϊόν Δείτε λεπτομέρειες

Χρόνος παράδοσης:
Ποσότητα(σετ) 1 - 2 >2
Χρόνος παράδοσης (ημέρες) 5 Προς διαπραγμάτευση


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες