Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Υγρός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μεγάλης εμβέλειας υψηλής απόδοσης

Απάντηση στην αγγελία

Υγρός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μεγάλης εμβέλειας υψηλής απόδοσης με γωνία ανίχνευσης 0,0155-141 μοίρες

Περιγραφή προϊόντος

Νικητής 2009


Ο πλήρως αυτόματος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner2009A/Winner2009B υιοθετεί την αρχή της σκέδασης MIE, το μέγεθος μέτρησης είναι από 0,01μm έως 2000μm, η οποία προσφέρει αξιόπιστη και επαναλαμβανόμενη ανάλυση μεγέθους σωματιδίων για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Κύρια χαρακτηριστικά

(1) Νικητής πατέντας - Σχεδιασμός οπτικής διαδρομής
Σύγκλιση φωτός μετασχηματισμός φωτός Fourier πατενταρισμένη τεχνολογία, κάνει το φως σκέδασης να μην περιορίζεται στο άνοιγμα του φακού. Ο σχεδιασμός διπλού φάσματος κάνει την ακρίβειά του να επιτυγχάνει από 0,01μm έως 2000μm/1200μm, και το ορθογώνιο φως διπλού λέιζερ κάνει χρήση του βοηθητικού λέιζερ ημιαγωγού επεκτείνει τη γωνία δοκιμής από 45 μοίρες έως 135 μοίρες, εξασφαλίζοντας τη λήψη όλων των γωνιών των σημάτων.

(2) Επέκταση του εύρους μεγέθους
Το εύρος μέτρησης του Winner2008A/B επεκτείνεται σημαντικά σε 0.01μm, ιδιαίτερα κατάλληλο για μικρά δείγματα του χρήστη, τα αποτελέσματα των δοκιμών σωματιδίων υπομικρών έφτασαν στο διεθνές επίπεδο

(3) Πλήρως αυτόματο ενσωματωμένο σύστημα υγρής διασποράς
Η διασπορά με υπερήχους, η μηχανική ανάδευση και το κανάλι κυκλοφορίας είναι λογικά ενσωματωμένα στο εσωτερικό των οργάνων, εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη διασπορά και κατανομή των σωματιδίων στη διαδικασία δοκιμής, αποφεύγουν αποτελεσματικά την ανομοιόμορφη κατανομή, το φαινόμενο εναπόθεσης μεγάλων σωματιδίων που προκαλείται από τη μακρά γραμμή σωλήνων του εξωτερικού συστήματος διασποράς , για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής.

(4) Ευφυής τρόπος λειτουργίας
Με έξυπνο αυτόματο τρόπο λειτουργίας, για την επίτευξη μιας βασικής δοκιμής, εφόσον σύμφωνα με την άμεση προσθήκη δείγματος, κάντε κλικ στο "δοκιμή", όλες οι διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων της παροχής νερού, της διασποράς, της κυκλοφορίας, της δοκιμής, του καθαρισμού, της καταγραφής δεδομένων, της ανάλυσης δεδομένων, της αποθήκευσης και της εκτύπωσης, ολοκληρώνονται αυτόματα, όχι μόνο μειώνουν το φόρτο εργασίας των δοκιμών, αλλά και εξαλείφουν την παρέμβαση των ανθρώπινων παραγόντων, για την περαιτέρω βελτίωση της ακρίβειας και της αυθεντικότητας των αποτελεσμάτων των δοκιμών.

(5) Αυτόματο σύστημα ευθυγράμμισης οπτικής διαδρομής

Η ακρίβεια τεσσάρων υβριδικών βηματικών κινητήρων στο αυτόματο σύστημα οπτικών εξαρτημάτων, μικροακρίβεια 0,01μm, το όργανο της φωτεινής διαδρομής είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό σημείο για την εξάλειψη της χειροκίνητης διαδρομής του φωτός και των προβλημάτων και των δυσκολιών, αλλά και για την ενίσχυση της ακρίβειας και της σταθερότητας των αποτελεσμάτων των δοκιμών.

(6) Αυθεντική μέθοδος βαθμονόμησης
Σε ολόκληρο το εύρος δοκιμών με τη χρήση των εθνικών τυποποιημένων υλικών για βαθμονόμηση, μόνο ένα έτος βαθμονόμησης μία φορά το όργανο μπορεί. Η μέθοδος βαθμονόμησης είναι απλή και γρήγορη.

(7) Unconstrained free fitting patent technique

Winner original unconstrained free fitting patent technology, particle size analysis is not affected by any functional constraints, truely refelect particle size distribution.

Εφαρμογή


Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων χρησιμοποιείται ευρέως για τσιμέντο, κεραμικά, φάρμακα, βαφές, βαφές, επιθέματα, χημικά προϊόντα, καταλύτες, πηχτές, σκόνη, πρόσθετα, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτοευαίσθητο υλικό, καύσιμα, σκόνη μετάλλων και μη μετάλλων, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη και άλλα υλικά σε σκόνη.

Η ομάδα μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σούπερ ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για πελάτες σε όλο τον κόσμο!
Δημιουργήσαμε περισσότερες από 10 πρώτες τεχνολογίες ανάλυσης μεγέθους σωματιδίων στην Κίνα!


διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας.
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας -shake test πριν από την παράδοση.

Υπηρεσία μετά την πώληση

1.Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας. 2. Προσφορά δωρεάν υπηρεσίας εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό, θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπράττεται το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.

Συχνές ερωτήσεις

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς πρέπει να γνωρίζει τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά pharamcy χρειάζονται ξηρό μοντέλο διασποράς αναλυτή μεγέθους σωματιδίων.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη σκέδαση MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερης εμβέλειας θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλης εμβέλειας.


(3) Τι είναι το μέσο διασποράς
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, γενικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νερό, αλοχόλη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς. για το μοντέλο ξηρής διασποράς, χρησιμοποιήστε απλώς πεπιεσμένο αέρα ως μέσο διασποράς. στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρού τύπου είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν μπορεί να δοκιμαστεί καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.


Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες