Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.08.2024 00:45

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων

Απάντηση στην αγγελία

Περιγραφή προϊόντος

Νικητής 2018


Ο αυτόματος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner2018, εκτελεί αυτόματη δοκιμή, αυτόματη ευθυγράμμιση, αυτόματη παροχή νερού, αυτόματη αποστράγγιση, αυτόματη αφαίρεση φυσαλίδων, αυτόματη διασπορά υπερήχων, αυτόματος καθαρισμός κ.λπ., πραγματοποιεί πραγματικά λειτουργία με ένα πλήκτρο. Υιοθετεί πλήρες ενσωματωμένο σύστημα δειγματοληψίας, αποτρέπει αποτελεσματικά τα προβλήματα καθίζησης μεγάλων σωματιδίων στον αγωγό κυκλοφορίας, εξασφαλίζει καλή ακρίβεια. Χρησιμοποιεί ολοκληρωμένη αρχή μέτρησης μεγέθους σωματιδίων περίθλασης λέιζερ με εξαιρετικά ευαίσθητο φωτοηλεκτρικό ανιχνευτή σε σχήμα δακτυλίου, βελτιώνοντας σημαντικά την ακρίβεια της δοκιμής, πρωτότυπη σχεδιασμένη τεχνολογία λογισμικού ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς, μια πραγματική αντανάκλαση της κατανομής μεγέθους σωματιδίων, για να διασφαλιστεί η αλήθεια και η ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής, το εύρος μέτρησης είναι 0,1 micron έως 450 micron, πιο κατάλληλο για τη δοκιμή υλικών με στενή κατανομή μεγέθους σωματιδίων.

Κύρια χαρακτηριστικά:


1, Μοναδική τεχνολογία ευρεσιτεχνίας οπτικής διαδρομής, βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάλυση της δοκιμής. Μια πατενταρισμένη τεχνική μετασχηματισμού Fourier του συγκλίνοντος φωτός απελευθέρωσε το σκεδαζόμενο φως σε γωνίες μεγάλης σκέδασης από τον περιορισμό του ανοίγματος του φακού Fourier. Το εστιακό μήκος μειώνεται για να βελτιωθεί η ανάλυση του οργάνου και το σχήμα δακτυλίου της φωτοδιόδου πυριτίου πολλαπλών στοιχείων εξασφαλίζει τη συλλογή όλων των φωτεινών σημάτων των σωματιδίων, βελτιώνοντας ιδιαίτερα την ανάλυση. 2, Ενσωματωμένες μονάδες διασποράς: Ευθυγραμμίσαμε προσεκτικά τη διάταξη ανάδευσης, τη μονάδα διασποράς υπερήχων και τους σωλήνες κυκλοφορίας του δείγματος και τα στερεώσαμε στο εσωτερικό του οργάνου. Ένας τέτοιος ενσωματωμένος σχεδιασμός αποτρέπει αποτελεσματικά την ανομοιογενή διασπορά και την καθίζηση των μεγάλων σωματιδίων, η οποία μπορεί να παρατηρηθεί στα σχέδια που αυτές οι μονάδες διασποράς διαχωρίζονται από τα όργανα, όπου οι σωλήνες κυκλοφορίας του δείγματος είναι επομένως πολύ μεγάλοι, Το δείγμα θα διασκορπιστεί επαρκώς. 3, Τεχνικές ανάλυσης ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς: Το λογισμικό ανάλυσης σωματιδίων χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική προσαρμογής δεδομένων χωρίς περιορισμούς που αναπτύξαμε για να λάβουμε δεδομένα πραγματικής κατανομής μεγέθους σωματιδίων, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ερευνητές. 4, Θάλαμος μικροδείγματος (προαιρετικά): Η χωρητικότητα του θαλάμου δείγματος είναι τόσο μικρή όσο μόνο 10 ml. Αυτό βοηθά στη μέτρηση ακριβών/πολύτιμων δειγμάτων ή δειγμάτων που είναι δύσκολο να διασκορπιστούν μέσα στο μέσο. 5,Σύγχρονος έλεγχος μέτρησης: (Ευφυής λειτουργία SOP) Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν όλες τις διαδικασίες μέτρησης με απλή λειτουργία στον υπολογιστή και να έχουν ιδανικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 6,Φιλική προς το χρήστη λειτουργία: χειροκίνητη λειτουργία και η αυτόματη λειτουργία, επιλέξτε ελεύθερα, για να μετρήσετε σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του δείγματος. Σε ορισμένες συνθήκες (π.χ. το δείγμα έχει άγνωστα χαρακτηριστικά ή υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για τις μετρήσεις), οι χρήστες μπορούν να κάνουν πρώτα μια δοκιμαστική μέτρηση στη χειροκίνητη λειτουργία και αφού έχουν μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά του δείγματος και τις συνθήκες μέτρησης, να μετρήσουν τα δείγματα στην αυτόματη λειτουργία.

Πεδίο εφαρμογής του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ


Το Winner2018 χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλουργία (οξείδια μετάλλων: αλουμίνα, υδροξείδιο του αλουμινίου, οξείδιο του ψευδαργύρου, οξείδιο του σιδήρου, οξείδιο του μαγγανίου, οξείδιο του μολύβδου κ.λπ.), μη μεταλλικά ορυκτά (ανθρακικό ασβέστιο, τάλκης, καολίνης, διατομίτης, σκόνη γραφίτη, σκόνη μαρμαρυγίας, σκόνη νεφελίνης, πυροφυλλίτης κ.λπ.), χημική βιομηχανία (χρωστική ουσία: πάστα αργύρου αλουμινίου, πληρωτικό υλικό, βαφή, χρώμα, ρητίνη, πλαστική σκόνη, συνθετικό καουτσούκ, φωτοευαίσθητο υλικό, τόνερ, άνθρακας, μελάνι, εκρηκτικό, μοριακό κόσκινο, μελάνι, ηλεκτρονικό υλικό , επιβραδυντικά φλόγας, φθορίζουσες σκόνες, αφριστικές ουσίες, πυρίτιο, μικροπυρίτιο, χαρτοποιία: ανθρακικό ασβέστιο, καολίνης, κ.λπ.), φυτοφάρμακα (μέσα επικάλυψης σπόρων, σκόνες, αιωρήματα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα κ.λπ.), λειαντικά ( Δοκιμή και επιθεώρηση κονιοποιημένων υλικών σε βιομηχανίες όπως καρβίδιο του πυριτίου, νιτρίδιο του πυριτίου, σμύριδα, λευκό κορούνδιο, καφέ κορούνδιο, μικροσκόνη κ.λπ.), ενέργεια (ιλύς νερού άνθρακα, αποθείωση σταθμών παραγωγής ενέργειας), περιβάλλον (ποιότητα νερού, σκόνη) και άλλες βιομηχανίες.

Υπηρεσία μετά την πώληση

1. Θα στείλουμε τον τεχνικό μας για να εγκαταστήσει τον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, εάν ο πελάτης το χρειαστεί. (Θα προσφερθεί επίσης CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας.) 2. Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης της ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, τεχνολογική υποστήριξη σε όλη μια ζωή. Και μετά από αυτό, θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για την αποτυχία του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπραχθεί το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ


Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς χρειάζεται να γνωρίζει τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά pharamcy χρειάζονται ξηρό μοντέλο διασποράς αναλυτή μεγέθους σωματιδίων.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη σκέδαση MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερου εύρους θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλου εύρους.


(3) Τι είναι το μέσο διασποράς
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, γενικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νερό, αλοχόλη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς. για το μοντέλο ξηρής διασποράς, χρησιμοποιήστε απλώς πεπιεσμένο αέρα ως μέσο διασποράς. στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρού τύπου είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν μπορεί να δοκιμαστεί καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.


Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες