Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για δοκιμές σκόνης

Απάντηση στην αγγελία

Νικητής 3003 Πρότυπο

Περιγραφή προϊόντος

Ο Winner3003 είναι ένας καθολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρής διασποράς, υιοθετεί την αρχή της σκέδασης MIE, χρησιμοποιώντας το σχεδιασμό επιστημονικής δομής και μια νέα γενιά συσκευής διασποράς, το αποτέλεσμα διασποράς είναι καλύτερο από παρόμοια όργανα.
Χρησιμοποιώντας τη θεωρία σκέδασης MIE ως θεωρητική βάση, συγκλίνουσα οπτική διαδρομή μετασχηματισμού Fourier και με υψηλή σταθερότητα και δακτύλιο φωτοανιχνευτών λέιζερ He-Ne υψηλής ευαισθησίας διασφαλίζει την επαναληψιμότητα και την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής.
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί αέρα ως μέσο διασποράς, η χρήση της αρχής της τυρβώδους διασποράς, με συσκευή τροφοδοσίας υψηλής ακρίβειας και αντλίες έγχυσης σκόνης πατέντας, αθόρυβη πηγή αέρα No-Oil, διασφαλίζει ότι το δείγμα διασκορπίζεται πλήρως. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε υλικό σε σκόνη, ιδιαίτερα καλό για υλικά που παρουσιάζουν χημική αντίδραση στο νερό ή αλλαγή σχήματος στο υγρό. Έχει την ίδια ακρίβεια και επαναληψιμότητα σε σύγκριση με την υγρή μέθοδο.

Λεπτομέρειες Εικόνες


Ο Winner3003 είναι ένας καθολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρής διασποράς, υιοθετεί την αρχή της σκέδασης MIE, χρησιμοποιώντας τον επιστημονικό σχεδιασμό δομής και μια νέα γενιά συσκευής διασποράς, το αποτέλεσμα διασποράς είναι καλύτερο από παρόμοια όργανα. Χρησιμοποιώντας τη θεωρία διασποράς MIE ως θεωρητική βάση, συγκλίνοντας την οπτική διαδρομή μετασχηματισμού Fourier και με υψηλή σταθερότητα και δακτύλιο φωτοανιχνευτών λέιζερ He-Ne υψηλής ευαισθησίας εξασφαλίζει επαναληψιμότητα και ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί αέρα ως μέσο διασποράς, η χρήση της αρχής της τυρβώδους διασποράς, με συσκευή τροφοδοσίας υψηλής ακρίβειας και αντλίες έγχυσης σκόνης Patent, αθόρυβη πηγή αέρα No-Oil, διασφαλίζει ότι το δείγμα διασκορπίζεται πλήρως. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε υλικό σε σκόνη, ιδιαίτερα καλό για υλικά που παρουσιάζουν χημική αντίδραση στο νερό ή αλλαγή σχήματος στο υγρό. Έχει την ίδια ακρίβεια και επαναληψιμότητα σε σύγκριση με την υγρή μέθοδο.

Κύρια χαρακτηριστικά:


(1) Μοναδική τεχνολογία ευρεσιτεχνίας της οπτικής διαδρομής και του συστήματος ανίχνευσης, βελτιώνει σημαντικά την ανάλυση των δοκιμών. Η τεχνολογία ευρεσιτεχνίας οπτικής διαδρομής μετασχηματισμού Fourier συγκλίνουσας τεχνολογίας ξεπερνά τον περιορισμό του διαφράγματος του φακού στη γωνία σκέδασης, επεκτείνει το εύρος δοκιμών σε περιορισμένο χώρο και προσθέτει περισσότερους δευτερεύοντες ενσωματωμένους φωτοανιχνευτές, οι οποίοι μπορούν να συλλέξουν αποτελεσματικά το σκεδαζόμενο φως από όλες τις γωνίες στο αντίστοιχο εύρος δοκιμών, διασφαλίζουν την ακρίβεια και την αξιοπιστία των δοκιμών σε όλο το εύρος.

(2) Επιστημονικό και αυτόματο σύστημα ξηρής διασποράς Η πατενταρισμένη τεχνολογία διασποράς στροβιλισμού και η κανονική επίδραση διάτμησης κλονισμού κάνουν τα σωματίδια επαρκή διασπορά, το κεντρικό τμήμα διασποράς που χρησιμοποιεί φθαρτά κεραμικά όχι μόνο βελτιώνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος διασποράς αλλά εξασφαλίζει ακριβέστερο και σταθερότερο αποτέλεσμα δοκιμής.

(3) Το έξυπνο σύστημα λειτουργίας πραγματοποιεί μια βασική δοκιμή Απλά πρέπει να τοποθετήσετε το δείγμα, η συλλογή σκόνης, η παροχή αέρα, η τροφοδοσία και άλλα είναι όλα αυτόματα. Μειώνει μόνο τον φόρτο εργασίας, αλλά εξαλείφει τα σφάλματα που προκαλούνται από ανθρώπινους παράγοντες, βελτιώνει περαιτέρω την ακρίβεια των δοκιμών και την αυθεντικότητα των αποτελεσμάτων των δοκιμών.

(4) Υποστήριξη λογισμικού Μοναδική τεχνολογία ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς καθιστά την ανάλυση σωματιδίων να μην περιορίζεται από οποιεσδήποτε λειτουργίες, να αντικατοπτρίζει πραγματικά την κατανομή των σωματιδίων, να διασφαλίζει την ακρίβεια του αποτελέσματος της δοκιμής.

Πεδίο εφαρμογής του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ

Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner3003 Dry χρησιμοποιείται σε τσιμέντο, κεραμικά, φαρμακευτικά προϊόντα, βαφές, χρωστικές ουσίες, πληρωτικά υλικά, χημικά προϊόντα, καταλύτες, σκόνη άνθρακα, πρόσθετα, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτογραφικά υλικά, καύσιμα, μεταλλική και μη μεταλλική σκόνη, ανθρακούχο ασβέστιο, καολίνη και άλλη βιομηχανία σκόνης, ιδιαίτερα για υλικά που παρουσιάζουν χημική αντίδραση, αλλαγή σχήματος και απώλεια στο υγρό, όπως βότανα, μαγνητικά υλικά και σχετικά ευρεία κατανομή και μεγαλύτερες σκόνες σωματιδίων, έχουν πιο μοναδική εφαρμογή και πρακτικότητα.

Προδιαγραφές

1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000,

2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων,
3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας,
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.
5, Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας -shake test πριν από την παράδοση.

Υπηρεσία μετά την πώληση

1. Θα στείλουμε τον τεχνικό μας για να εγκαταστήσει τον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ εάν ο πελάτης το χρειάζεται. (Θα προσφερθεί επίσης CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας.) 2. Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης της ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, τεχνολογική υποστήριξη σε όλη μια ζωή. Και μετά από αυτό, θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για την αποτυχία του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπραχθεί το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.



σΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ


Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς χρειάζεται να γνωρίζει τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά pharamcy χρειάζονται ξηρό μοντέλο διασποράς αναλυτή μεγέθους σωματιδίων.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη διασπορά MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερης εμβέλειας θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλης εμβέλειας.


(3) Τι είναι το μέσο διασποράς
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, γενικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νερό, αλοχόλη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς. για το μοντέλο ξηρής διασποράς, χρησιμοποιήστε απλώς πεπιεσμένο αέρα ως μέσο διασποράς. στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρού τύπου είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν μπορεί να δοκιμαστεί καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.


Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες