Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Αυτόματος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ

Απάντηση στην αγγελία

Partikelanalysegeräte Νικητής 3008

Περιγραφή προϊόντος

Messbereich 0,1um-300um


Ο Winner3008A/B είναι έξυπνος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων ξηρού λέιζερ, μοντέλο χειροκίνητης και πλήρως αυτόματης λειτουργίας. Βασική αρχή σκέδασης MIE, διαδρομή φωτός μετασχηματισμού Fourier με συγκλίνον φως, εξαιρετικά σταθερό λέιζερ He-Ne και φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής δακτυλίου υψηλής ευαισθησίας, εγγυώνται καλή επαναληψιμότητα και ακρίβεια.
Χρησιμοποιεί αέρα ως μέσο διασποράς και χρησιμοποιεί την αρχή της τυρβώδους διασποράς με συσκευή τροφοδοσίας υψηλής ακρίβειας, αντλία ψεκασμού σκόνης πατέντας και αθόρυβη πηγή αερίου χωρίς λάδι, που εγγυάται την πλήρη διασπορά των δειγμάτων. Είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε υλικά ξηρής σκόνης, ειδικά για τη σκόνη που δέχεται χημική αντίδραση με νερό ή αλλάζει το σχήμα της σε υγρό. Σε σύγκριση με τον υγρό αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, έχει την ίδια ακρίβεια και επαναληψιμότητα.

Κύρια χαρακτηριστικά


(1) Προηγμένη οπτική διαδρομή δοκιμής.
τεχνολογία πατενταρισμένης τεχνολογίας μετασχηματισμού φωτός Fourier με συγκλίνον φως, κάνει το φως σκέδασης να μην περιορίζεται στο άνοιγμα του φακού. Χρησιμοποιήστε τον κύριο ανιχνευτή και τον βοηθητικό ανιχνευτή μεγάλης γωνίας για να συλλέξετε αποτελεσματικά όλες τις γωνίες του φωτός σκέδασης στο εύρος δοκιμής, εξασφαλίστε καλή ακρίβεια και αξιοπιστία δοκιμής σε όλο το εύρος.

(2) Επιστημονικό σύστημα διασποράς
Τεχνολογία πατενταρισμένης διασποράς τύρβης και κανονική επίδραση διάτμησης κρούσης, κάνουν τα σωματίδια επαρκή διασπορά, Υιοθετήστε φθαρτά κεραμικά για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής του συστήματος διασποράς.

(3) Λειτουργία με βάση τον άνθρωπο Χειροκίνητη και πλήρως αυτόματη λειτουργία, εύκολη επιλογή.

(4) Υψηλής ακρίβειας-αυτόματο σύστημα βαθμονόμησης οπτικής διαδρομής
Αποτελείται από ακριβή υβριδικό βηματικό κινητήρα τεσσάρων φάσεων, η ακρίβεια του φτάνει σε επίπεδο micron, έτσι ώστε η διαδρομή του φωτός να είναι πάντα σε καλή κατάσταση.

(5) Ευφυής ανάλυση δεδομένων-νικητής μοναδική υποστήριξη λογισμικού
Το λογισμικό ανάλυσης συλλέγει μεγάλη ποσότητα πληροφοριών σωματιδίων σε υψηλή ταχύτητα και αντίστροφη κατανομή σωματιδίων με τεχνολογία ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς, στη συνέχεια, έξυπνες στατιστικές και ανάλυση των δεδομένων δοκιμής, εξασφαλίζουν ακρίβεια και επαναληψιμότητα της εξόδου.

(6) Τα αποτελέσματα δεν δείχνουν μόνο την κατανομή των σωματιδίων, την καμπύλη αθροιστικής τιμής και τα τυπικά μεγέθη σωματιδίων (D10, D50, D90.), αλλά υποστηρίζουν επίσης το αποτέλεσμα ανάλυσης που καθορίζεται από τον χρήστη, όπως οποιαδήποτε χαρακτηριστικά διάμετρος σωματιδίων από D0 έως D100, αθροιστικό ποσοστό (μεγαλύτερο ή μικρότερο από μια συγκεκριμένη διάμετρο σωματιδίων).

(7) Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τις μορφές εξόδου και εμφάνισης της έκθεσης δοκιμής σύμφωνα με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Εφαρμογή


Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων χρησιμοποιείται ευρέως για τσιμέντο, κεραμικά, φάρμακα, βαφές, βαφές, επιθέματα, χημικά προϊόντα, καταλύτες, πηχάκια, σκόνη, πρόσθετα, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτοευαίσθητο υλικό, καύσιμα, σκόνη μετάλλων και μη μετάλλων, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη και άλλα υλικά σε σκόνη.

Διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας.
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας -shake test πριν από την παράδοση.



Υπηρεσία μετά την πώληση

1.Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας. 2. Προσφορά υπηρεσίας δωρεάν εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό, θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπράττεται το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ


Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς χρειάζεται να γνωρίζει τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά pharamcy χρειάζονται ξηρό μοντέλο διασποράς αναλυτή μεγέθους σωματιδίων.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη διασπορά MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερης εμβέλειας θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλης εμβέλειας.


(3) Τι είναι το μέσο διασποράς
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, γενικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νερό, αλοχόλη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς. για το μοντέλο ξηρής διασποράς, χρησιμοποιήστε απλώς πεπιεσμένο αέρα ως μέσο διασποράς. στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρού τύπου είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν μπορεί να δοκιμαστεί καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.


Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες