Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

12.06.2024 01:05

Laser-Partikelgrößenanalysator

Απάντηση στην αγγελία

Automatischer Laser-Partikelgrößenanalysator για trockene und feuchte Pulver

Περιγραφή προϊόντος

Νικητής 2308

Ο έξυπνος πλήρως αυτόματος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Winner2308A/B υιοθετεί τη θεωρία περίθλασης λέιζερ (περίθλαση Mie και Fraunhofer), το μέγεθος μέτρησης είναι από 0,1μm/0,01μm έως 1200μm/2000μm, η οποία προσφέρει αξιόπιστη και επαναλαμβανόμενη ανάλυση μεγέθους σωματιδίων για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.Χρησιμοποιεί συστήματα ανίχνευσης διπλής δέσμης & πολλαπλών φασμάτων και τεχνολογία δοκιμής πλευρικής σκέδασης φωτός για τη σημαντική βελτίωση της ακρίβειας και της απόδοσης της δοκιμής, είναι η προηγούμενη επιλογή για τα τμήματα ελέγχου ποιότητας βιομηχανικής παραγωγής και τα ερευνητικά ιδρύματα.

Κύρια χαρακτηριστικά

(1) Ολοκληρωμένος σχεδιασμός συστήματος διασποράς υγρού και ξηρού δείγματος
Winner2308 ευφυής αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ που είναι το 1ο σετ αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ που ενσωματώνει υγρή και ξηρή δοκιμή διασποράς σε ένα στην Κίνα, επέλυσε με επιτυχία το πρόβλημα της ενσωμάτωσης ξηρής και υγρής τεχνολογίας, πραγματοποιεί ένα κλειδί για την εναλλαγή, εφαρμόζεται για τη δοκιμή όλων των σωματιδίων κατανομής μεγέθους από 0,01μm-2000μm σωματίδια.

(2) Ευφυές σύστημα πλήρους αυτόματης λειτουργίας και χειροκίνητης λειτουργίας, επιλέξτε ελεύθερα.
Με έξυπνο αυτόματο τρόπο λειτουργίας, για να επιτευχθεί μια βασική δοκιμή, εφόσον σύμφωνα με την άμεση προσθήκη δείγματος, κάντε κλικ στο "δοκιμή", όλη η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αυτόματα, όχι μόνο θα μειώσει τον φόρτο εργασίας των δοκιμών, αλλά και θα εξαλείψει την παρέμβαση των ανθρώπινων παραγόντων, για την περαιτέρω βελτίωση της ακρίβειας και της αυθεντικότητας των αποτελεσμάτων των δοκιμών.

Υγρή μέθοδος: Ένα κλειδί για την ολοκλήρωση της παροχής νερού, της διασποράς υπερήχων, της κυκλοφορίας, της δοκιμής, του καθαρισμού, της καταγραφής δεδομένων, της ανάλυσης δεδομένων, της αποθήκευσης και της εκτύπωσης ολοκληρώνονται αυτόματα, διαρκούν μόνο 2 λεπτά.

Ξηρή μέθοδος: Η πατενταρισμένη τεχνολογία της διασποράς στροβιλισμού και το παράθυρο δείγματος της συσκευής αρνητικής πίεσης κάνουν το δείγμα να διασκορπιστεί πλήρως), η επεξεργασία δεδομένων και άλλες λειτουργίες, διαρκούν 1 λεπτό.

(3) Σταθερό και μοναδικό σύστημα οπτικής διαδρομής πατενταρισμένη τεχνολογία
Τεχνολογία πατέντας μετασχηματισμού Fourier με συγκλίνον φως, επιτρέπει στο φως διασποράς να μην περιορίζεται στο όριο ανοίγματος του φακού, χρησιμοποιώντας σχεδιασμό οπτικής διαδρομής διπλού φασματικού επιπέδου, τα κανάλια φωτοανιχνευτή είναι 127 τεμάχια, η μέγιστη γωνία ανίχνευσης είναι 145 μοίρες και η ελάχιστη γωνία ανίχνευσης είναι 0,0155 μοίρες, Χρησιμοποιώντας τεχνολογία πατέντας διπλού λέιζερ ορθογώνιου φωτός, το εύρος μέτρησης επεκτείνεται αποτελεσματικά σε 2000 μικρά. Ο φακός Canon Fourier που εισάγεται από την Ιαπωνία χρησιμοποιείται για να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την ακρίβεια
της μέτρησης των σωματιδίων.

(4) Αυτόματο σύστημα ευθυγράμμισης οπτικής διαδρομής,
Η ακρίβεια τεσσάρων υβριδικών βηματικών κινητήρων στο αυτόματο σύστημα οπτικών στοιχείων, η μικροακρίβεια 0.1um, το όργανο της φωτεινής διαδρομής είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό σημείο για να εξαλείψει το χειροκίνητο στη φωτεινή διαδρομή και τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αλλά και να ενισχύσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων της δοκιμής.


(5) Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα υγρής και ξηρής διασποράς δείγματος, διακόπτης με ένα πλήκτρο.
Αυτόματο σύστημα υγρής διασποράς, SOP πραγματοποιεί λειτουργία με ένα πλήκτρο.
θέτει μηχανική ανάδευση, διασπορά με υπερήχους και διαδρομή κυκλοφορίας σε ένα, Εξασφαλίζει την ομοιόμορφη διασπορά και κατανομή των σωματιδίων, αποφεύγει πολλά κακά φαινόμενα, όπως η ανομοιόμορφη κατανομή των σωματιδίων, η εναπόθεση μεγάλων σωματιδίων λόγω του μεγάλου εξωτερικού σωλήνα του συστήματος διασποράς, Και εγγυάται την αντιπροσωπευτικότητα του αποτελέσματος της δοκιμής.

Για το σύστημα ξηρής διασποράς, η πατενταρισμένη τεχνολογία διασποράς τύρβης και η κανονική επίδραση διάτμησης κρούσης, κάνουν τα σωματίδια επαρκή διασπορά, εξασφαλίζουν καλή δοκιμή, ισχύουν για τη δοκιμή σκονών εύρους από 0,1 micron έως 1200 micron.


(6) Λογισμικό οργάνου
Η αρχική τεχνολογία πατέντας ελεύθερης προσαρμογής χωρίς περιορισμούς συλλέγει δεδομένα διασποράς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέτρησης, κάνει την ανάλυση σωματιδίων να μην περιορίζεται από οποιεσδήποτε λειτουργίες, αντικατοπτρίζει πραγματικά την κατανομή μεγέθους των σωματιδίων, Το όργανο παρέχει δεδομένα υψηλής ακρίβειας με χρόνο απόκτησης δεδομένων 10Khz.

Εφαρμογή

Το Winner2308 χρησιμοποιείται ευρέως σε τσιμέντο, κεραμικά, φάρμακα, λοσιόν, χρώματα, βαφές, χρωστικές ουσίες, πληρωτικά, χημικά, καταλύτες, λάσπη γεώτρησης, λειαντικά, λιπαντικά, άνθρακα, ιζήματα, σκόνη, κύτταρα, βακτήρια, πρόσθετα τροφίμων, φυτοφάρμακα, εκρηκτικά, γραφίτη, φωτογραφικά υλικά, καύσιμα, μελάνια, σκόνη μετάλλων και μη μετάλλων, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη, αιώρημα άνθρακα και άλλα κονιοποιημένα υλικά.

Διασφάλιση ποιότητας


1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3. Τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας.
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα θα συναρμολογηθούν και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρηθεί πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία αποτρέποντας -shake test πριν από την παράδοση.


Υπηρεσία μετά την πώληση


1.Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας. 2. Προσφορά δωρεάν υπηρεσίας εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος από την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό, θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπράττεται το κατάλληλο κόστος).
5. Προσφέρουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και διαρκή συντήρηση.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ


Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ αγοράς χρειάζεται να γνωρίζει τα σημεία:

(1) Ποια υλικά χρειάζονται δοκιμή;
Εάν εναιώρημα / γαλάκτωμα, πρέπει να επιλέξετε αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς και ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με νερό, οπότε χρειάζονται επίσης αναλυτή μεγέθους σωματιδίων υγρής διασποράς. Γενικά, το τσιμέντο, οι μεταλλικές σκόνες και τα υλικά pharamcy χρειάζονται ξηρό μοντέλο διασποράς αναλυτή μεγέθους σωματιδίων.

(2) Ποιο εύρος μεγέθους χρειάζεται δοκιμή;
Μέχρι τώρα, με βάση τη διασπορά MIE, ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορεί να ελέγξει το εύρος σωματιδίων είναι 0,01um-2000um.
Εάν το εύρος των υλικών δεν είναι τόσο ευρύ, για παράδειγμα, 10um-20um, μικρότερο εύρος διανομής μεγέθους σωματιδίων επιλέξτε μοντέλο στενότερης εμβέλειας θα είναι ακριβέστερο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μοντέλο μεγάλης εμβέλειας.


(3) Τι είναι το μέσο διασποράς
Για το υγρό μοντέλο, προκειμένου το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ, γενικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νερό, αλοχόλη ή οργανικό διαλύτη ως μέσο διασποράς. για το μοντέλο ξηρής διασποράς, χρησιμοποιήστε απλώς πεπιεσμένο αέρα ως μέσο διασποράς. στην τρέχουσα αγορά, το κόστος του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ξηρού τύπου είναι υψηλότερο από τα μοντέλα υγρής διασποράς, οπότε αν μπορεί να δοκιμαστεί καλά, το υγρό μοντέλο είναι καλύτερο.


Περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας προσφέρουμε τον καλύτερο κατάλληλο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για εσάς!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες