Κατάλογος
Κατάλογος

Αναλυτής υγρής και ξηρής κατανομής μεγέθους σωματιδίων

29.05.2024 02:00

Αναλυτής υγρής και ξηρής κατανομής μεγέθους σωματιδίων

Απάντηση στην αγγελία

Νικητής 2309 Αρχή σκέδασης MIE

Αριθμός μοντέλου Winner 2309A, Winner 2309B
Παράδοση: Ποσότητα (σετ) 1 - 2 > 2 Παράδοση (ημέρες) 5
Προσαρμοσμένο λογότυπο (ελάχιστη παραγγελία 1 σετ) Προσαρμοσμένη συσκευασία (ελάχιστη παραγγελία 1 σετ)

Λεπτομέρειες αγοράς

Εγγύηση αποστολής: Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να διαπραγματευτείτε τις λεπτομέρειες αποστολής Απολαύστε την εγγύηση έγκαιρης αποστολής

Πληρωμή: Απολαύστε μια κρυπτογραφημένη και ασφαλή πληρωμή Δείτε λεπτομέρειες Επιστροφή & επιστροφή χρημάτων Παραλάβετε το προϊόν. Έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Εμφάνιση λεπτομερειών Συσκευασία Περιγραφή Ο κοκκομετρητής σωματιδίων λέιζερ είναι συσκευασμένος σε κουτί από κόντρα πλακέ. Λιμάνι Qingdao/Hong Kong Διαθεσιμότητα 500 σετ/μήνα.

Περιγραφή προϊόντος: Το Winner2309 είναι ένας έξυπνος, πλήρως αυτόματος κοκκομετρικός μετρητής σωματιδίων λέιζερ.

Ο Winner2309 είναι ένας έξυπνος, πλήρως αυτόματος κοκκομετρικός μετρητής σωματιδίων λέιζερ που χρησιμοποιεί την αρχή της σκέδασης MIE και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μοντέλο του συστήματος υγρής και ξηρής διασποράς. Ο Winner2309 είναι το όργανο επιλογής για τα τμήματα ποιοτικού ελέγχου και τις εγκαταστάσεις επιστημονικής έρευνας με ένα ευρύ φάσμα τύπων σωματιδίων και κατανομών μεγέθους σωματιδίων.

 

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά

(1) Μονάδα υγρού και ξηρού διαχωρισμού και διασποράς
Η συσκευή ενσωματώνει δοκιμές υγρής και ξηρής διασποράς, επιλύει με επιτυχία το πρόβλημα της ενσωμάτωσης υγρής και ξηρής τεχνολογίας και πραγματοποιεί εναλλαγή με ένα πλήκτρο.

(2) Ευφυές πλήρως αυτόματο σύστημα λειτουργίας, χειροκίνητη λειτουργία, ελεύθερη επιλογή.
Επιλογή αυτόματης λειτουργίας, εύκολη εκμάθηση και υποστήριξη λειτουργίας με ένα κουμπί.

(3) Πατενταρισμένη τεχνολογία του συστήματος οπτικής διαδρομής
σύστημα οπτικής διαδρομής μετασχηματισμού Fourier συγκέντρωσης, έτσι ώστε το σκεδαζόμενο φως να μην περιορίζεται από το άνοιγμα του φακού, ορθογώνιο φως διπλού λέιζερ με βοηθητικό λέιζερ ημιαγωγών για την ενίσχυση της γωνίας σκέδασης από 45 μοίρες έως 135 μοίρες, επεκτείνοντας το εύρος μέτρησης.

(4) Πλήρως αυτόματη ευθυγράμμιση της οπτικής διαδρομής,
, αποτελείται από υβριδικούς βηματικούς κινητήρες ακριβείας τεσσάρων φάσεων, των οποίων η ακρίβεια χάραξης φτάνει την περιοχή των micron, για τη βελτιστοποίηση της οπτικής διαδρομής και τη διασφάλιση της ακρίβειας και της σταθερότητας της δοκιμής.

(5) Ενσωματωμένο πλήρες σύστημα διασποράς δείγματος.
Η ενσωμάτωση της μηχανικής ανάδευσης, της διασποράς με υπερήχους και της διαδρομής κυκλοφορίας διασφαλίζει την ομοιόμορφη διασπορά και κατανομή των σωματιδίων και αποφεύγει ανεπιθύμητα φαινόμενα όπως η ανομοιόμορφη κατανομή των σωματιδίων και η(6) Το λογισμικό της συσκευής εξασφαλίζει την ομοιόμορφη διασπορά και κατανομή των σωματιδίων και αποφεύγει ανεπιθύμητα φαινόμενα όπως η ανομοιόμορφη κατανομή των σωματιδίων και η υπερβολική εναπόθεση σωματιδίων λόγω του υπερβολικά μεγάλου εξωτερικού σωλήνα του συστήματος διασποράς, γεγονός που εξασφαλίζει την αντιπροσωπευτικότητα των αποτελεσμάτων της δοκιμής.

(6) Το λογισμικό της συσκευής
Η μοναδική τεχνολογία ελεύθερης ρύθμισης συλλέγει δεδομένα διασποράς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέτρησης, έτσι ώστε η ανάλυση των σωματιδίων να μην περιορίζεται από καμία λειτουργία και να αντικατοπτρίζει πιστά την κατανομή των σωματιδίων.

Πεδία εφαρμογής

Το Winner2309 χρησιμοποιείται ευρέως σε τσιμέντο, κεραμικά, φαρμακευτικά προϊόντα, γαλακτώματα, χρώματα, βαφές, χρωστικές ουσίες, πληρωτικά, χημικά, καταλύτες, λάσπες γεωτρήσεων, λειαντικά, λιπαντικά, άνθρακα, ιζήματα, σκόνες, κύτταρα, βακτήρια, πρόσθετα τροφίμων, φυτοφάρμακα, γραφίτη, φωτογραφικά υλικά, καύσιμα, μελάνια, μεταλλικές και μη μεταλλικές σκόνες, ανθρακικό ασβέστιο, καολίνη, πολτό άνθρακα και άλλα υλικά σε σκόνη.

Εγγύηση ποιότητας

1.1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών έως την επιθεώρηση της διαδικασίας και την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων 3. Το τμήμα QC εφαρμόζει τους κανονισμούς ελέγχου ποιότητας από το
4. μπορούν να συναρμολογηθούν μόνο εξειδικευμένα εξαρτήματα και ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να είναι πλήρως δοκιμασμένος πριν από την πώληση
5. Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ ελέγχεται για αντοχή σε κραδασμούς πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

1.1. Παρέχετε ένα CD με βίντεο επίδειξης. 2.Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία εκπαίδευσης.
3. Η εγγύηση ποιότητας είναι 1 έτος μετά την παραλαβή της πληρωμής και η τεχνική υποστήριξη είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής. Μετά από αυτό, χρεώνουμε το κόστος των ανταλλακτικών επισκευής, εφόσον παρέχονται.
4. Οι επισκευές που προκαλούνται από εσφαλμένη λειτουργία θα χρεώνονται ανάλογα.
5. Προσφέρουμε εξαρτήματα σε ευνοϊκές τιμές και μακροχρόνια συντήρηση.

 

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες