Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Μικρός επιτραπέζιος αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ περίθλασης ψεκασμού για εργαστηριακό εξοπλισμό

Απάντηση στην αγγελία

Διεθνές πρότυπο 13320 Νικητής 319

Περιγραφή προϊόντος

Το Winner 319 είναι μια ειδικά σχεδιασμένη και αναπτυγμένη επιτραπέζια συσκευή για την ανάλυση του μεγέθους των σωματιδίων με λέιζερ ψεκασμού για τη δοκιμή του μεγέθους των σταγονιδίων. Η συσκευή χρησιμοποιεί την αρχή περίθλασης Fraunhofer και την παράλληλη οπτική διαδρομή του λέιζερ υψηλής ισχύος, η οποία πληροί τις απαιτήσεις της δοκιμής σταγονιδίων. Το φάσμα ελέγχου μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Βασικά χαρακτηριστικά

1、Αποκλειστική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία
Η αντιπροσωπευτική τεχνολογία παράλληλης οπτικής επιθεώρησης και η τεχνολογία φασματικής ενίσχυσης επιτρέπουν την επέκταση μεγάλου εύρους σε περιορισμένο χώρο. Επιπλέον, προστίθενται πολλαπλοί πρόσθετοι ενσωματωμένοι φωτοανιχνευτές, οι οποίοι μπορούν να συλλέγουν αποτελεσματικά το σκεδαζόμενο φως από όλες τις γωνίες εντός της περιοχής επιθεώρησης, επιτυγχάνοντας την ακρίβεια και την αξιοπιστία της επιθεώρησης σε όλο το εύρος.

2、Μοναδική συσκευή προστασίας ροής αέρα
Με τη συσκευή προστασίας ροής αέρα, ο φακός μπορεί να προστατευτεί αποτελεσματικά και να αποφευχθεί η μόλυνση του φακού από σταγονίδια υγρών κατά τη διαδικασία επιθεώρησης.

3、Διάσπαρτη δομή
Η διάσπαρτη δομή και το ρυθμιζόμενο εύρος δοκιμών πληρούν τις απαιτήσεις της δοκιμής ψεκασμού υπό όλες τις συνθήκες, με μέτρηση χωρίς επαφή, μη παρεμβολή και άλλα χαρακτηριστικά. 4、Σταθερό σύστημα αυτόματης οπτικής ευθυγράμμισης, το οποίο εξαλείφει τη ρύθμιση που προκαλείται από την ομίχλη.

Δυσκολία
Η διαδρομή του φωτός κινείται και το σύστημα ευθυγράμμισης της διαδρομής του φωτός μπορεί να διορθωθεί με ένα κουμπί.

5、Πολλαπλά μοντέλα κατανομής μεγέθους
Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το τυπικό μοντέλο, την κατανομή RR και τη λογαριθμική κατανομή.
Η κατανομή όγκου και η κατανομή αριθμού μπορούν να μετατραπούν ελεύθερα.


Εφαρμογές

Το Winner319 μπορεί να εφαρμοστεί στην πυρόσβεση, τα δάση, τη δοκιμή ψεκασμού φυτοφαρμάκων, τη δοκιμή σταγονιδίων φαρμακευτικών ψεκαστήρων, τον κινητήρα αεροσκαφών, την κοκκοποίηση ψεκασμού, την έρευνα ακροφυσίων, οποιοδήποτε αεροζόλ κ.λπ.

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε σούπερ ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο!
Έχουμε πάνω από 10 πρώτες τεχνολογίες ανάλυσης μεγέθους σωματιδίων στην Κίνα!

Διασφάλιση ποιότητας

1. Αυστηρά σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000. 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών, την επιθεώρηση της διαδικασίας έως την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων. 3τμήμα QC για την εκτέλεση των κανονισμών ελέγχου ποιότητας.
4. Μόνο τα εξειδικευμένα εξαρτήματα συναρμολογούνται και ο συνολικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρείται πλήρως πριν από την πώληση.
5.Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ θα υποβληθεί σε επεξεργασία για την αποφυγή δοκιμής κουνήματος πριν από την παράδοση.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

1.Θα προσφερθεί CD με βίντεο επίδειξης λειτουργίας. 2. Παρέχετε δωρεάν υπηρεσία εκπαίδευσης.
3. Η ημερομηνία διασφάλισης ποιότητας είναι 1 έτος μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η τεχνολογική υποστήριξη θα παρέχεται για όλη τη ζωή. Και μετά από αυτό θα συλλέξουμε το κόστος εάν παρέχουμε αξεσουάρ επισκευής.
4. Συντήρηση για βλάβη του εξοπλισμού που προκαλείται από ακατάλληλο χειρισμό (θα εισπράττεται το αντίστοιχο κόστος).
5. Παρέχουμε τα εξαρτήματα με ευνοϊκή τιμή και ανθεκτική συντήρηση.

 

 


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες