Κατάλογος
Κατάλογος

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων ιατρικής ομίχλης και αερίων για τη βιομηχανία καλλυντικών και καπνού, Winner 311xp

Απάντηση στην αγγελία

Περιγραφή προϊόντος: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

Ο Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για τη δοκιμή της κατανομής μεγέθους σταγονιδίων μικρών ψεκαστήρων. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για ιατρικούς νεφελοποιητές, νεφελοποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα, διάφορα αερολύματα, σπρέι και άλλες μικρές συσκευές ψεκασμού και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για τις απαιτήσεις της Εθνικής Φαρμακοποιίας για τη δοκιμή του μεγέθους των σωματιδίων των εισπνεόμενων αερολυμάτων, σπρέι, νεφελώματος σκόνης κ.λπ.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο επιτραπέζιος κοκκομετρητής σωματιδίων ψεκασμού λέιζερ Winner311XP έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ειδικά για τη δοκιμή της κατανομής μεγέθους σταγονιδίων μικρών συσκευών ψεκασμού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για ιατρικούς νεφελοποιητές, νεφελοποιητικά φάρμακα, διάφορα αερολύματα, σπρέι και άλλες μικρές συσκευές ψεκασμού και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για τις απαιτήσεις της Εθνικής Φαρμακοποιίας για τη δοκιμή του μεγέθους των σωματιδίων των εισπνεόμενων αερολυμάτων, σπρέι, νεφελωμάτων σκόνης κ.λπ.
Βασικά χαρακτηριστικά

(1) Μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία οπτικής διαδρομής Με βάση την αρχή της σκέδασης λέιζερ, η συσκευή χρησιμοποιεί μια παράλληλη οπτική διαδρομή μίας δέσμης και τεχνολογία διπλού φακού και διπλής συστοιχίας ανιχνευτών για να εξασφαλίσει υψηλή συλλογή σκεδαζόμενου φωτός από διαφορετικές γωνίες, γεγονός που διευρύνει το όριο μέτρησης και βελτιώνει την ανάλυση της συσκευής.

(2) Μοναδική συσκευή προστασίας της ροής του αέρα Το σύστημα προστασίας της ροής του αέρα μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά το φακό, αποφεύγοντας τη μόλυνση του φακού από σταγονίδια κατά τη διαδικασία δοκιμής και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

(3) Δοκιμή μεγέθους σωματιδίων με ενεργοποίηση ψεκασμού, άμεση δοκιμή, άμεσα δεδομένα.

(4) Υπάρχουν τρεις τρόποι κατανομής λογισμικού: ελεύθερη κατανομή, κατανομή R-R και λογαριθμική κατανομή, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της δοκιμής μεγέθους σωματιδίων σε διάφορες βιομηχανίες.

(5) Η χρήση απεριόριστης ελεύθερης προσαρμογής πατενταρισμένης τεχνολογίας ανάλυσης λογισμικού, μια πραγματική αντανάκλαση της κατανομής μεγέθους σωματιδίων.

(6) Η επιθεώρηση του προϊόντος είναι εξαιρετικά στοχευμένη: Ο επιτραπέζιος μετρητής σωματιδίων με λέιζερ ψεκασμού έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις μεγέθους σωματιδίων των εισπνεόμενων αερολυμάτων, των σπρέι και των αερολυμάτων σκόνης της εθνικής φαρμακοποιίας. Κατά τη δοκιμή, ενσωματώνει μια ποικιλία πατενταρισμένων τεχνολογιών της Winner Particle Company, η οποία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη δοκιμή μεγέθους σωματιδίων μικρού ψεκασμού.


1.1. Αυστηρή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001-2000, 2. Αυστηρός έλεγχος από την αγορά υλικών έως τον έλεγχο της διαδικασίας και την τελική δοκιμή κατανομής μεγέθους σωματιδίων.
3) Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου πραγματοποιεί κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου.
4, Μπορούν να συναρμολογηθούν μόνο εξειδικευμένα εξαρτήματα, η συναρμολόγηση του αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ πρέπει να επιθεωρείται πλήρως πριν από την πώληση.
5、Ο αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ εκτελεί δοκιμή κατά του κουνήματος πριν από την έξοδο από το εργοστάσιο.

|1 Σετ/Σετ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας) Μοντέλο Winner311XP Διαθεσιμότητα: Ποσότητα (σετ) 1 - 2 > 2 Διαθεσιμότητα (ημέρες) 5 προς διαπραγμάτευση Προσαρμογή: Προσαρμοσμένο λογότυπο (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ) Προσαρμοσμένη συσκευασία (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ) Λεπτομέρειες αγοράς Εγγύηση παράδοσης: Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες παράδοσης για να απολαύσετε την εγγύηση έγκαιρης αποστολής Μέθοδοι πληρωμής: --- Η ασφάλεια κρυπτογράφησης είναι διαθέσιμη. Προβολή λεπτομερειών πληρωμής Επιστροφές και επιστροφές χρημάτων: Δικαιούστε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Προβολή λεπτομερειών Για περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης, της προσαρμογής και της αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Διαπραγματευτείτε τώρα Jinan Winner Particle Instruments Co Κατασκευαστής, εμπορική εταιρεία Συσκευασία Περιγραφή Συσκευασίας Το Laser Particle Sizer είναι συσκευασμένο σε κουτί από κόντρα πλακέ. Λιμάνι Qingdao/Χονγκ Κονγκ Διαθεσιμότητα 500 σετ/μήνα.


Εξυπηρέτηση μετά την πώληση


1.1 Εάν οι πελάτες χρειάζονται, θα στείλουμε τεχνικούς για να εγκαταστήσουν τον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ στο σπίτι (ταυτόχρονα παρέχουμε βίντεο δίσκο επίδειξης λειτουργίας). 2. παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση.
(3) Η εγγύηση ποιότητας είναι 1 έτος μετά την πληρωμή και η τεχνική υποστήριξη παρέχεται εφ' όρου ζωής. Μετά από αυτό, θα χρεώνουμε για τα ανταλλακτικά συντήρησης εάν παρέχονται.
4) Επισκευάζουμε βλάβες του εξοπλισμού που οφείλονται σε εσφαλμένη λειτουργία (έναντι αμοιβής).
(5) Παρέχουμε εξαρτήματα σε προνομιακή τιμή και εξασφαλίζουμε μακροχρόνια συντήρηση.
Συχνές ερωτήσεις

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά ενός αναλυτή σωματιδίων λέιζερ:

(1) Ποια υλικά πρέπει να ελεγχθούν;
Για τα αιωρήματα/γαλακτώματα πρέπει να επιλεγεί ένας αναλυτής σωματιδίων υγρής διασποράς. Ορισμένα υλικά αντιδρούν επίσης με το νερό, οπότε απαιτείται επίσης αναλυτής σωματιδίων υγρής διασποράς. Σε γενικές γραμμές, απαιτούνται αναλυτές σωματιδίων ξηρής διασποράς για τσιμέντο, μεταλλικές σκόνες και υλικά φάσεων.

(2) Πόσο μεγάλο είναι το εύρος μεγέθους των σωματιδίων που πρέπει να εξεταστούν
Επί του παρόντος, οι αναλυτές μεγέθους σωματιδίων λέιζερ μπορούν να εξετάσουν ένα εύρος μεγέθους σωματιδίων 0,01um-2000um με βάση τη σκέδαση MIE.
Εάν το εύρος μεγέθους σωματιδίων του υλικού δεν είναι τόσο μεγάλο, π.χ. 10um-20um, και το εύρος κατανομής μεγέθους σωματιδίων είναι μικρό, θα είναι πιο ακριβές να επιλέξετε ένα μοντέλο με στενότερο εύρος και δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσετε ένα μοντέλο με μεγάλο εύρος.


(3) Ποιο είναι το μέσο διασποράς
Για τα υγρά μοντέλα, ως μέσο διασποράς απαιτείται συνήθως νερό, κατεχόλη ή οργανικοί διαλύτες, ώστε το δείγμα να μπορεί να διασκορπιστεί καλά και να κυκλοφορήσει στον αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ. Για μοντέλα με ξηρή διασπορά, απαιτείται μόνο πεπιεσμένος αέρας ως μέσο διασποράς. Στην τρέχουσα αγορά, οι ξηροί αναλυτές μεγέθους σωματιδίων λέιζερ κοστίζουν περισσότερο από τα μοντέλα με υγρή διασπορά, οπότε τα μοντέλα με υγρή διασπορά είναι καλύτερα, εάν μπορούν να δοκιμαστούν καλά.


Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τον καταλληλότερο αναλυτή μεγέθους σωματιδίων λέιζερ για την εφαρμογή σας!


Απάντηση στην αγγελία

Κατηγορία
Προσφορές

Κράτος
Κίνα

Περιοχή
山东省

Τοποθεσία
济南市

Περισσότερες πληροφορίες